hirdetés

A mai Hekka válogatás igazán ütős ajánlatokkal érkezik

SUP, TWS füles és egy nagy kapacitású micro SD kártya a Sandisktől

hír
A mai Hekka válogatás igazán ütős ajánlatokkal érkezik 1

Forrás: Hekka.com

Norbi
írta: Norbi
2022-07-29

A Hekka megint kitett magáért, ami a jó dealeket illeti, igazán hasznos, aktuális termékek árát sikerült durván lenyomniuk. Ezeket az árakat akkor tudjátok elérni, ha használjátok a termékkuponokat, amiket nektek szereztünk. Ezenkívül él az elektromos cuccokra használható hekka29-10  kuponkód is, ami elég nagyvonalú ajánlat, hiszen egy 30 dollár értékű terméket figyelembe véve ez kicsit több, mint 33 százalék kedvezményt jelent, ugyanis minden 29 dollár feletti rendelésből 10 dollárt von le a végösszegből.

Kumi X2 Pro

A Kumi gamer fülesét is igazán olcsón tudjátok megrendelni most, figyelembe véve a tudását, ez egy remek ajánlat, de lássuk miket is tud a kicsike. Először is, menő LED fénnyel szerelt házban érkezik, sportos színekkel. A Bluetooth szabványok közül az 5.1-est használja, így késleltetése minimális, a csatlakozása pedig ultragyors. Használható párban, de különálló headsetként is. A fülesek nagyjából 4 óra zenehallgatásra elegendő energiát hordoznak, de a bölcsőben található 300 mAh-s aksi segítségével még 4-szer fel tudjátok tölteni őket, ehhez elég csak visszailleszteni őket a tokba.

A fülesek IPX5-ös minősítéssel rendelkeznek, így nem árt nekik sem az izzadság, sem az eső, sportolásra is tökéletesen alkalmasak nem csak játékra. Most mindössze 3900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ha használjátok a HekkaKumi  kódot. Ebben már minden is benne van, így más költségetek nem lesz a rendeléssel kapcsolatban.

A mai Hekka válogatás igazán ütős ajánlatokkal érkezik 14

Forrás: Hekka.com

SanDisk Ultra 400 GB

A sort a SanDisk durván nagy kapacitású micro SD kártyája zárja. Erre már férnek képek gazdagon, az írási sebessége is egész gyors, 10 MB/sec. Figyelembe véve az extra nagy kapacitását azért nem árt meggyőződni, hogy az eszközötök kezel-e ekkora kártyát, sokszor ez 256 gigabájtban van maximalizálva.

Most a SanDisk memóriakártyáját 16 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Hekka oldalán, ha használjátok a Hekka400G  kódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, más költséggel nem kell számolnotok a rendeléssel kapcsolatban.

hirdetés