hirdetés

A Longer sulikezdési akciójában féláron is vásárolhattok

3D nyomtató és lézergravírozó is kedvező áron rendelhető oldalukon

hír
A Longer sulikezdési akciójában féláron is vásárolhattok 1

Forrás: Longer3d.com

írta: Norbi
2022-09-19

A Longer picit megkésve, de megtartja az iskolakezdési akcióját, amikor is jóval kedvezőbb áron elérhető a választékuk. Termékeiről már írtunk korábban is, jellemző rájuk, az árazásuk már az egyszerű felhasználók számára is megfizethető legyen. A céget 2016-ban alapították, 3D nyomtatók és lézergravírozók gyártása a fő profiljuk. Jelle nyomtatni, grmző az általuk gyártott termékekre, hogy rendelkeznek LCD kijelzővel, illetve SD kártya olvasóval így PC-től függetlenül is képesekavírozni.

A gravírozónak a mintákat a Windowson és Linuxon elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy SVG. A készüléket több védelemmel is ellátták: védi a szemünket a lézernyaláb körüli búra, hogy ne lehessen közvetlenül belenézni, ezenkívül hővédelemmel is felvértezték, illetve egy biztonsági funkció lekapcsolja a lézert, ha a gépet fizikai behatás, például lökés éri.

A mostani akcióban a $50OFF  kuponkód használatával 50 dollár kedvezményt kaphattok minden 400 dollár feletti vásárlás esetén, ennek segítségével a termék ára 192 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ra mérsékelhető. Ebben az árban az áfa és a szállítás is benne van, illetve ha további kiegészítőket vásároltok, még többet tudtok spórolni. 

Longer LK5 Pro

A Longer LK5 Pro nyomtatási mérete 30x30x40 cm, ez 3D nyomtatós viszonylatban nagynak számít, használatával már méretesebb tárgyak is kinyomtathatók. Összeszerelése egyszerű, megérkezésekor már 90%-ban össze van rakva, onnan már csak pár lépés, és használható is a masina, és ehhez természetesen a gyártó minden szükséges eszközt mellékel. A nyomtatás nagyon halk, szinte nem is lehet hallani, ha dolgozik a gép, továbbá vásárolhattok hozzá opcionális kiegészítőket is. A készülék része egy 4,3 colos érintőképernyős kijelző, amin leolvasható az összes szükséges információ, illetve beállítások is eszközölhetők rajta.

A 3D modelleket többféle szoftverrel is kinyomtathatjátok, például Curával vagy a Reptier Hosttal. Mindkét program ingyenesen letölthető a linkeken keresztül, ezek szedik szét a modellt szeletekre, és tervezik meg a nyomtató mozgását.

A Longer LK5 Pro ára most nagyon kedvező, ha a Longer webshopján keresztül rendelitek meg. Rendeléskor érdemes használni a $30OFF  kuponkódot, mert így egészen pontosan 120 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak fizetnetek érte. A terméket európai raktárból küldik, a szállítás ingyenes, és ebben az árban már az áfa is benne van, így semmilyen más költséggel nem kell számolni.

hirdetés