hirdetés

A LiDAR szkenneres 360 S5 robotporszívó elképesztő olcsó

Ennyiért bomba vétel

hír
A LiDAR szkenneres 360 S5 robotporszívó elképesztő olcsó 1

Forrás: Gshopper

írta: SonkaMod
2022-12-16

A 360 a robotporszívó gyártásba nagyon korán beszállt, és mindig kidobott egy aktuális csúcsgépet a piacra, amik rendre a Roborockok ellenfelei voltak, jellemzően hasonló tudással, de kedvezőbb árral. A 360 S5 nem mai darab, már sok éve a piacon van, de mivel egykoron csúcsporszívónak számított, így még most is vállalható készülék. A legtöbb helyen már nem lehet kapni, csak elvétve, de érdekes módon a magyar piacon még árulják két helyen is. Az olcsóbbik webshopban 115 900 Ft-ba kerül, ami igencsak nevetségesnek hat a Gshopper 50 600 forintos ajánlata mellett, ami viszont elképesztően jó ajánlat rá.

Az akkumulátora 110 perces takarításra elegendő, de ha érzékeli, hogy közel a lemerülés, akkor magától visszamegy a dokkolójára, feltölt, és ha esetleg addig nem tudta befejezni a porszívózást, akkor ott fogja folytatni, ahol abbahagyta.

A 360 S5 a mai napig egy középkategóriás gépnek tekinthető, habár a feltörlés hiányzik belőle. Ehhez képest viszont nagyon jó áron lehet néha megszerezni. Érdekes módon a hazai forgalmazóknál még most is bőven 100 000 forint feletti tétel, viszont annyit már nem ér meg a készülék. A Gshopperen viszont az A3124A5464CD  kuponkóddal lehetséges 50 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelni, szállítási költséggel együtt, EU raktárból, és ennyiért elképesztő jó vétel. Csak butább porszívókat szoktak ilyen áron kínálni, így ez egy abszolút jó vétel.

hirdetés