hirdetés

A LiDAR szenzoros Midea M6 robotporszívó is olcsó

Nem téved el a lakásban

hír
A LiDAR szenzoros Midea M6 robotporszívó is olcsó 1

Forrás: Aliexpress, Midea Robot Vacuum Cleaner Store

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-03-19

Az Aliexpress Anniversary egy csomó jó leárazást hozott, többek között a Midea gépei is extra jó áron rendelhetők. Az I5C például egy egyszerű, de nagyon olcsó gép, de most az M6-ról lesz szó, ami szintén nem egy csúcsgép, de már LiDAR szenzoros és ahhoz képest kedvező áron fut. Most rendelve 56 400 Ft-ért meg lehet szerezni ingyenes szállítással, EU raktárból.

Számos intelligens szenzorral felszerelték, amelyek lehetővé teszik, hogy szabadon, de biztonságosan mozogjon a helyiségekben. Így nincs veszélye annak, hogy összeütközik a bútorokkal vagy leesik a lépcsőn. Emellett legyőzi akár a 2 cm magas akadályokat is, és könnyedén átmegy kisebb küszöbökön és szőnyegeken.

Az MSmartHome applikációval beállíthatjuk a vízmennyiséget és a szívóerőt, ütemezhetjük a takarítást, vagy akár kiválaszthatjuk, hogy melyik területet tisztítsa a robot, ha pedig szeretnénk, hogy a készülék ne menjen be bizonyos helyiségekbe, például a gyerekszobába, akkor könnyedén létrehozhatunk virtuális falakat vagy tiltott zónákat az alkalmazáson keresztül. Az M6 kompatibilis a Google Assistanttel és az Amazon Alexával is, így egyszerűen hangutasításokkal is vezérelhető.

A Midea M6 alapgép már egy fejlett robot, viszont nem tartalmaz rengeteg fancy új dolgot, ezért olcsó. Aliexpressről a mostani leárazáson nagyon jó áron vihető. Fel kell hozzá használni az OIYD0691V3QW  és a RENDELJKINAIT20  kuponkódot, így pedig a végösszeg mindössze 56 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz. A szállítás gyors és Lengyelországból történik.

hirdetés