hirdetés

A legújabb Hekka válogatásban sok klassz termék érhető el

Okos fiókzár, valamint egy remek tablet és egy strapatelefon is jó áron kapható

hír
A legújabb Hekka válogatásban sok klassz termék érhető el 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-07-27

A Hekka mai kínálatában, ahogy már megszokhattátok remek ajánlatokra lehet bukkanni, amiket sokszor a konkurencia árai alatt lehet megrendelni. Például most az Ulefone Armor X7 Pro ára 100 dollár alatt van, de a Blackview tabletjéért sem kell sokkal többet fizetni, pedig az egy nagyon menő darab a fém házával, és a majd’ 11 colos, 2K-s kijelzőjével. Ha szeretnétek egy zárat a fiókotokra, ami ráadásul okos is, arra is találtok olcsó megoldást az oldalon, még 5000 Ft-ba sem kerül.

Blackview Tab 11

Nem is olyan régen látott napvilágot a Blackview Tab 11 névre keresztelt tabletje, ami nagyon nagy népszerűségre tett szert. Ez nem csoda, hiszen kapott egy minőségi fém házat, 2K felbontású kijelzőt, 8 GB memóriát és 128 GB tárhelyet, ráadásul SIM kártyát is beletehettek, így hívásokat is indíthattok és netezhettek is vele, még ott is, ahol nincs WiFi, mindezt 4G hálózaton keresztül. Ha esetleg kevésnek bizonyulna a 128 gigás tárhely, akkor jól jöhet a micro SD memóriakártyás bővíthetőség. A tabletben lévő, 8 magos UNISOC Tiger T618 processzor maximálisan 2 GHz-es órajelre képes, ami teljesen tisztességesen szerepelt az AnTuTu benchmarkban.

A Blackview Tab 11 külsőre is jól néz ki, ráadásul három színből is választhattok, ezek a szürke, zöld és az ezüst. A vékony, 8,1 milliméter vékony alumínium ház egy 6580 mAh kapacitású akkumulátort rejt, ez a gyártó adatai alapján 6 órára elegendő játék, illetve 10 órára netezés esetén. A kijelzője 10,36 colos, IPS, a felbontása pedig 2000×1200 pixel.

Az ára most mindössze 69 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a hekkaBTAB11  kódot, ebben pedig már a szállítás és az áfa is benne van, más költségetek nem is lesz.

Ulefone Armor X7 Pro

A strapatelefonok nagy népszerűségnek örvendenek, mert nem kell rájuk vigyázni, mint a hímes tojásra, érheti víz, por, fizikai behatás, ugyanúgy dolgoznak tovább. Az Ulefone már több ilyen készülékkel jelentkezett, a legújabb ilyen telefonuk az Armor X7 Pro, amit kicsivel több, mint egy hónapja mutattak be. Az ilyen telókra általában jellemző a szokatlanul nagy kapacitású aksi, ezt itt nem találjátok meg, mert a telep „csak” 4000 mAh-s, de cserébe a készülék árát sikerült nagyon alacsonyan tartani. Belül a Helio A20-as lapkája dolgozik, ehhez társul 4 GB memória és 32 GB tárhely, ez utóbbi egészen 256 gigáig bővíthető egy micro SD kártya segítségével. A teló természetesen vízálló, IP68-as védelemmel rendelkezik, és még víz alatti fotók készítésére is alkalmas a 13 MP-es Sony hátlapi kamera használatával.

Az ára extrán jó, hiszen most, ha használjátok a PROMOCODES10  kuponkódot, akkor mindössze 39 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetnetek, és ahogyan a többi terméknél, itt is minden benne van már ebben az árban.

hirdetés