hirdetés

A legújabb BlitzHome légtisztító is olcsó

És még az ára sem szállt el

hír
A legújabb BlitzHome légtisztító is olcsó 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-01-20

A régebbi BlitzHome légtisztítók már piszkosul olcsók, de a legújabb kiadás is jó áron megvásárolható. A középkategóriás eszköz megfelelő egy kis lakásba vagy nagy nappaliba, teljesen automatikusan tud működni és okosotthon rendszerbe integrálható. A gyártó újdonsága pedig most mindössze 32 800 Ft-ért megrendelhető.

H13 HEPA filter gondoskodik a szűrésről, de mellette egy aktív szenes réteg, valamint egy durva előszűrő is található a háromrétegű filterben. Ezekkel a szennyeződések 99,97%-át ki képes szűrni, ami egy igencsak impozáns érték.

Magán a gépen egy elég nagyméretű kezelőfelület kapott helyet, amin érintőgombokkal vezérelhetjük, illetve egy kijelzőn mutatja a levegő minőségét, valamint különböző színekkel jelöli is, hogy megfelelő vagy sem. Szerencsére okosotthon rendszerbe integrálható és okostelefonról lehet állítgatni ezt a gépet is. Rákapcsolódik az otthoni WiFi hálózatra, és az interneten keresztül tudjuk vezérelni, akár a világ másik oldaláról is.

Nagyjából 38 000 forint körül debütált az eszköz, de most limitált ideig olcsóbban is megszerezhető. 31 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni a BGHCNY02  kuponkóddal jelenleg és a szállítás ingyen jár hozzá, ráadásul EU raktárból, tehát ez egy kiemelkedően jó ajánlat.

hirdetés