hirdetés

A legmenőbb ajándék gyerekeknek #Hyper Gogo

A Hyper Gogo elektromos motorok Black Friday alkalmával közel fél áron kaphatók

hír
A legmenőbb ajándék gyerekeknek #Hyper Gogo 1

Forrás: Hyper Gogo

Bagi
írta: Bagi
2023-11-24

Ha igazán különleges ajándékot kerestek a gyerekeknek, ne is nézelődjetek tovább. A Hyper Gogo Cruiser 12 egy elektromos gyerekmotor, ami a chopperek világát idézi meg, a drágább modell füstöl, világít és hangot is ad, igazán különleges élményben lehet részük a kicsiknek. Mi már kipróbáltuk, és a gyerkőcnek nagyon bejött. A Geekbuyingon most akár 47 százalékkal olcsóbban is megvehetitek,és a hivatalos oldalon is kihasználhatjátok a Black Friday leértékelést, így akár 20 százalékot is spórolhattok.

Mindhárom modell európai raktárból, vámmentesen érkezik. A legolcsóbb Hyper GOGO Cruiser 12 modellt 94 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a Hyper GOGO Cruiser 12 Plus a PayPal vagy bankkártyás fizetés esetén extra 10 euró kedvezménnyel 121 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, míg a Hyper GOGO 12 Plus App-os változatot ugyancsak 10 euró extra kedvezménnyel 147 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

A hivatalos webáruházban is óriási leértékelésekkel találkozhattok. A Hyper Gogo Cruiser 12 motort 50 euróval, a Hyper Gogo Cruiser 12 Plust 70 euróval, míg a Cruiser 12 Plus appos változatát 100 euróval olcsóbban vehetitek meg.

A Hyper Gogo hamarosan megjelenő Challenger és Pioneer sorozatai szintén 50 euró kedvezménnyel rendelhetők meg Black Friday alatt.

hirdetés