hirdetés

A legjobb szoftvervásár a Keysoffnál

Olcsó Windows és Office

hír
A legjobb szoftvervásár a Keysoffnál 1
írta: Atika
2020-08-17

A Windows és az Office programcsomag továbbra is a legtöbbet eladott szoftverek a digitális piacon. Nem csoda, hiszen mindenkinek szüksége van operációs rendszerre és sokszor irodai munkát is kell végeznünk. Ezeknek a licenceknek viszont elég kemény ára van, ezt mind tudjuk. Itt jön képbe a Keysoff.com, ahol a kiváló termékek találkoznak a lehető legalacsonyabb árakkal.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a Keysofftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a Keysoff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a Keysoff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a Keysoff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

Nyitókép: Christian Lambert, Unsplash

hirdetés