hirdetés

A legjobb spórolási tippek barkácsolóknak

Korai Black Friday ajánlatok szerszámokra és felszerelésekre a GearBerrytől

hír
A legjobb spórolási tippek barkácsolóknak 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-11-16

A Gearberry Early Black Friday akciója izgalmas ajánlatok sorával érkezik. Játsszatok a szerencsekerékkel, ahol ajándékokat és akár 1099 dollár kupont is nyerhettek. Nézzétek meg a Flash Sale ajánlatokat is, aminek keretében akár féláron is vásárolhattok. Most éri meg igazán tartozékokat is választani, a Vásároljon többet, takarítson meg többet! akcióban akár 20 százalékot is megtakaríthattok. Most hoztunk nektek néhány szuper gravírozót is, nézzétek meg a szuper AlgoLaser és TwoTrees eszközöket is.

Forrás: GearBerry

A GearBerryn igazán egyszerű a vásárlás, európai raktárból, extra költségek nélkül szállítanak, 30 napon belül cserélik a hibás termékeket, vagy 7 nap alatt visszatérítik a vételárat. Ha lézergravírozó vagy 3D nyomtató vásárláson gondolkodtok, mindenképp keressétek fel az áruházat, hiszen vásárlási segédlettel és széles választékkal állnak rendelkezésetekre. Természetesen más termékeket is forgalmaznak, vásárolhattok power stationt, elektromos bringát, szerszámokat és elektronikai eszközöket is tőlük.

Hoztam nektek néhány szuper gravírozót is, nézzétek meg a szuper AlgoLaser és TwoTrees eszközöket is.

AlgoLaser Alpha 22W lézergravírozó

A GearBerryn az AlgoLaser gravírozók széles választékával találkozhattok, többek között az új AlgoLaser Deltával és az AlgoLaser DIY Kittel is, az AlgoLaser Alpha viszont most Hot Sale-ben érhető el.

Az AlgoLaser 22W a fejlett, második generációs COS technológiát alkalmazza. A polarizált sugár 40 százalékkal javítja a lézer teljesítményét a hagyományos 20 W-os lézermodulokhoz képest, a lézerfoltokat téglalapból négyzetté tömöríti. Az alkotásokat képes több, mint 500 színárnyalattal gazdagítani, az élénk és tartós színeket a rozsdamentes acél oxidációja hozza létre gravírozás közben. Kiemelkedő vágási teljesítményre képes, akár 30 mm-es fenyő deszkát vagy 20 mm-es tölgy lapot is apríthattok vele.

Egy kétmagos processzorral látták el, ami nemcsak gyors, hanem energiahatékony is egyben. A 8 GB RAM mellett a 32 GB-os SD kártya további bővítést tesz lehetővé, és az AlgoLaser firmware támogatja az OTA és az SD kártyás frissítéseket is.

 

400 mm/s gravírozási sebességre képes, ami akár hétszer gyorsabb a hagyományos versenytársakhoz képest, egy 210×280 mm-es szürkeárnyalatos képet 36 perc alatt készít el. Az elszívója automatikusan szabályozza a légáramlást a sebesség és a teljesítmény alapján. Támogatja a közvetlen vezérlést az AlgoLaser app, a LightBurn és a LaserGRBL szoftvereken keresztül. Offline is használhatjátok, választhattok a kezdő és a professzionális mód között, és sablontárat, beépített rajzeszközöket is kaptok mellé, és rengeteg betűtípus is rendelkezésetekre is áll.

A mágneses és levehető fémburkolata könnyen tisztítható, és lehetővé teszi a mélyebb vágási fókuszt, az Air Assist fúvókába integrált lézervédő lencse pedig meghosszabbítja a lézer élettartamát. Félautomata fókusszal, kétoldalas rögzítéssel és hétféle biztonsági védelemmel láttál el a készüléket. Van benne dőlés-, USB kapcsolat- és áram érzékelés, vészleállító kapcsoló és billentyűzár is.

A GearBerry 267 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kínálja a profi AlgoLaser 22W lézergravírozót, ez az év eddigi legalacsonyabb ára.

Forrás: GearBerry

Twotrees TS2-10W lézergravírozó

Ezzel a 10 wattos, lézeres berendezéssel különféle anyagok vághatók vagy gravírozhatók. Szinte bármilyen matéria, beleértve a rozsdamentes acélt, fát, akrilt, üveget (feketített felülettel), kerámiát, követ, élelmiszert, bambuszt, műanyagot, bőrt és kartont. A lézer 0,01 mm-es vágási pontosságot biztosít, a vágás tiszta, vékony, sima és mély lesz, a munkaterülete pedig 450×450 mm.

Az X/Y tengelyt szíjfeszítéssel látták el a könnyebb szíjbeállítás érdekében, így könnyebb a kábelkezelés is. Használata biztonságos, a lángérzékelő riasztórendszer lehetővé teszi a gravírozás azonnali leállítását, ha baj történne. A lézerfej automatikusan leáll, ha a gép 15 foknál jobban megdől, megbillen vagy leesik, ezenkívül a biztonsági burkolat hatékonyan védi a szemeteket az ultraibolya sugarak 97%-ának kiszűrésével.

A világ legszélesebb körben használt lézerszoftvereit, a LaserGRBL-t, a LightBurnt és az ESP32-t is támogatja Windows XP, Windows 7, Windows 8 és Mac rendszereken. A támogatott fájltípusok közé tartozik az SVG, NC, BMP, JPG, PNG és GCODE. Külső kijelzőt is csatlakoztathattok a géphez offline használatra, az operációs rendszer pedig öt különböző nyelvet támogat: kínait, németet, angolt, franciát és olaszt.

Most 143 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Twotrees TS2-t, ami a termék eddigi legalacsonyabb ára.

hirdetés