hirdetés

A legerősebb Nextool zseblámpa 3600 lument tud

Egy húszasért lehet is rendelni

hír
A legerősebb Nextool zseblámpa 3600 lument tud 1

Forrás: Gshopper

írta: SonkaMod
2024-02-21

Nem is biztos, hogy zseblámpának nevezném a Nextool legerősebb lámpáját, mert sokkal inkább egy reflektorról van szó. A kütyü akár 3600 lumenre is képes, ami egy átlagos felhasználónak eléggé overkill, de biztosan ennek is megvan a maga felhasználói bázisa, például éjjeliőrök, kamionosok vagy egyéb olyan szakmát űzők, amit este, sötétben is végezni kell, szabadtéren. A Gshopperen nagyon kedvező áron rendelhető, de az árcímke még így is egy szemmel jól látható összeg.

Ez a lámpa inkább munkaeszköz, mint egy sima hobbilámpa. Mivel nagy, adnak hozzá egy vállpántot is, amivel kényelmesen hordozhatjuk. Ha túrázunk, járjuk a természetet, akkor egy ilyen lámpa valószínűleg túlzás, talán egy éjjeliőrnek vagy biztonsági őrnek sokkal inkább fontos egy ilyen, és számukra valószínűleg kell is ez a brutális fényerő.

Pár évvel ezelőtt jelent meg ez a modell, akkor nagyjából 30 000 Ft-ba került, mostanra viszont sokat olcsósodott. A Gshopperen nagyon kedvező áron lehet rendelni, a gshopper20  kuponkóddal 20 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

hirdetés