hirdetés

A laptop felhasználók álma a BlitzWolf Type-C dokkolója

Nem csak Macbookhoz

hír
A laptop felhasználók álma a BlitzWolf Type-C dokkolója 1
írta: SonkaMod
2022-01-20

Pár hónappal ezelőtt jelent meg a Banggood kínálatában a BlitzWolf BW-TH13 dokkoló állomás, mely egy nagyon sokrétű termék, főleg laptopot használók számára. Amikor felcsapjuk a munkahelyünkön vagy adott esetben otthon a gépet, és rádugjuk az eszközt, egy másodperc alatt rákötünk minden perifériát, vezetékes internetet, plusz tárhelyet és esetleges hubként is funkcionál. Jelenleg EU raktárból rendelhető a termék jutányos áron, így érdemes rá lecsapni minél előbb.

Kétféle verziót lehet belőle rendelni, van amin VGA port van, és van DisplayPortos megoldás is. Minimális árkülönbség van a kettő között, de mivel a legtöbben már HDMI-t használnak, így ez sokak számára nem lényeges szempont.

A kütyühöz adnak kétféle tápkábelt is, az egyiknek mind a két vége Type-C, ezzel tudjuk töltőre dugni magát a dokkolót, a másik pedig egy dupla Type-C-s megoldás, amivel a nagyobb teljesítmény is átadható egy laptopnak, de ez a méret miatt csak Macbookkal működik.

A dokkoló nem mondható olcsó mulatságnak, még akciós áron sem, viszont egy ekkora tudású eszköz nyilván nem is lehet nagyon alacsony árú, és aki szeretné megkapni a gyors dokkolás adta élményt, annak ennyiért biztosan megéri. A BGBWTH13 kuponkóddal rendelhetjük meg akciósan, a VGA portos variáns így 26 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg a DisplayPorttal szerelt már 27 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A szállítás teljesen ingyen jár hozzá, és csehországi lerakatból küldik, így egy hét leforgása alatt már ki is szállítja a futárszolgálat.

hirdetés