hirdetés

A Kukirin G2 Pro off-road rollerrel olcsóbban vadulhattok

Ez felmegy az emelkedőkön is

hír
A Kukirin G2 Pro off-road rollerrel olcsóbban vadulhattok 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-07-05

A Kugoo, a Kugoo Kirin és a Kukirin ugyanaz a márka, csak néha átnevezik magukat, azonban a Kukirin G2 Pro nem összekeverendő a Kugoo G2 Próval, ami egy teljesen másik roller. Az újabb modell képes 45 km/h-s sebességre felgyorsulni, az elméleti hatótávja 55 km, dupla lengéscsillapító simítja ki az úthibákat, de a legjobb az ára. Korábban 3 kiló fölött kértek érte, mára ez lecsorgott 235 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig az XXG9KD  kuponkóddal. EU raktárból küldik, ingyenes szállítással, mi ez ha nem jó vétel?

Dizájnra is nagyon menő lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője pedig nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges adat, és pár szükségtelen is. A roller súlya nem elhanyagolható 26,7 kg, szóval a hordozhatósága viszonylag korlátozott ezáltal, de mindenesetre össze lehet csukni, így befér a kocsi csomagtartójába is.

A Kukirin G2 Prót most remek áron tudjátok megrendelni, ha használjátok az XXG9KD   kuponkódot, így 235 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni, de ebben már a szállítás és az áfa is benne van, más költségetek pedig nem lesz. Jó hír, hogy a cég európai raktárából küldi a terméket, így pár nap alatt meg is érkezik.

hirdetés