hirdetés

A Kukirin G2 Pro off-road roller ára közel a 170 000-hez

Ennyiért korábban még nem láttam

hír
A Kukirin G2 Pro off-road roller ára közel a 170 000-hez 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2023-11-22

A Kugoo Kirin G2 Pro az egyik sweet spot most a rolleres univerzumban, a G2 Max-szal egyetemben. Ezek már normális minőségű, tökéletesen használható rollerek, ahogyan azt a tesztekben is írtam. A G2 Pro a kisebb variáns, de ez is képes 45 km/h-s sebességre felgyorsulni, az elméleti hatótávja 55 km, dupla lengéscsillapító simítja ki az úthibákat, de a legjobb az ára. Korábban 3 kiló fölött kértek érte, mára ez lecsorgott 176 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig a 4a1422  kuponkóddal. EU raktárból küldik, ingyenes szállítással.

Dizájnra is nagyon menő lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője pedig nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges adat, és pár szükségtelen is. A roller tömege nem elhanyagolható 26,7 kg, szóval a hordozhatósága viszonylag korlátozott ezáltal, de mindenesetre össze lehet csukni, így befér a kocsi csomagtartójába is.

Jelenleg 176 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lehet az árát lenyomni a 4a1422  kuponkóddal. EU raktárból küldik, ingyenes szállítással. Van továbbá egy kipróbálandó tippem számotokra: ha PayPallal fizettek jó eséllyel további 10 USD-t lehet faragni az árból, amivel már nagyon közel kerül a nevetségesen alacsony 170K-s határhoz.

Érdemes továbbá ránéznetek a többi Black Friday kedvezményre is, amire létrehoztunk egy aloldalt, ezt ezen a linken éritek el.

hirdetés