hirdetés

A KuKirin G1 Pro kétmotoros roller szezonvégi leárazásban

800 W-os dupla motor, 55 km/h max sebesség és akár 70 km hatótáv, szuper alacsony áron

hír
A KuKirin G1 Pro kétmotoros roller szezonvégi leárazásban 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-20

A megbízható és kiváló ár-érték arányú KuKirin elektromos rollerekről sokat írunk. Szerencsére sokszor kapunk rájuk nagyon jó ajánlatot. A KuKirin G1 Pro tereproller is nagy kedvencünk az elképesztően erős, 2×800 W-os motorjával. Menő dizájnnal, programozható LED fényekkel, energiavisszanyerő rendszerrel, 55 km/h maximális sebességgel és 70 km-es hatótávval turbózták fel. Most az E-bike kiárusításon, a Geekbuying oldalán nagyon alacsony áron vásárolhatod meg.

A KuKirin G1 Pro roller a kiváló teljesítménye, hosszú hatótávja és erős felépítése miatt tökéletes választás, ha szereted az adrenalint és egy megbízható rollert keresel. A szezonvégi leárazás során, az NNNRENDELJKINAIT221  egyedi kuponkódunkkal mindösszesen csak 265 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetned a Geekbuying oldalán. A roller EU raktárból ingyenes és gyors szállítás mellett fog érkezni. Fontos, hogy vásárlás előtt mindenképpen állítsd át a pénznemet USD-re, a Ft-os beállításon az árak rendszerint magasabbak, mint USD-ben nézve!

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más elektromos kerékpárokat és rollereket is, akkor érdemes körbenézned az E-bike kiárusítás gyűjtőoldalán, hiszen sikerült számos termékre szuper árat kialkudnunk. Aki pedig egy kicsit újabb modellre vágyik, neki a figyelmébe ajánljuk a szintén remek áron futó KuKirin G2 Pro rollert.

hirdetés