hirdetés

A Kugoo Kirin G2 Pro bevezető áron rendelhető a Geekmaxin

Több más modell is akciós

hír
A Kugoo Kirin G2 Pro bevezető áron rendelhető a Geekmaxin 1

Forrás: Geekmaxi.com

írta: Norbi
2022-07-14

A Kugoo nemrégiben egy újdonsággal jelentkezett a Kirin G2 Pro személyében, ami első ránézésre egy nagyon jól sikerült elektromos járgány lett. Erős motor, nagy kapacitású aksi, off-road körülményekre tervezett kerekek és lengéscsillapítók jellemzik. Külön extra, hogy egy kényelmes ülést is kapott, hogy a hosszabb utakat ne állva kelljen megtennetek, de ha esetleg ez útban lenne könnyű szerrel le is lehet szerelni, pl. egy kis terepezés közben, vagy ha csak a sarki közértbe ugrotok le kóláért.

Külsőre is tetszetős lett, itt a már bevált narancs-fekete színkombinációt használták, az LCD kijelzője nagy, színes és informatív, leolvasható róla minden szükséges adat és beállításokat is eszközölhettek rajta. A roller súlya nem kevés, 26,7 kg, szóval a hordozhatósága kérdőjeles, de mindenesetre össze lehet csukni, így befér a kocsi csomagtartójába is.

A Kugoo Kirin G2 Prót most bevezető áron tudjátok megrendelni, kuponkód sem kell hozzá, az ára 316 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben már a szállítás és az áfa is benne van, más költségetek így nem lesz. Jó hír, hogy a cég az európai raktárából küldi a terméket, így pár nap alatt meg is érkezik.

Kugoo Kirin M3

Az M3 motorja 500 wattos, és kapott egy komolyabbnak tűnő lengéscsillapítót, így van arra esély, hogy nem rázza ki a lelketeket. Az első keréken dobfék lassít, hátul pedig az ABS-szel kiegészített motorfék segít megállni, ez ugye nem engedi blokkolni a kereket. Ezek már 10 colosak „papucsok”, ami elvileg jobb menetkomfortot eredményez. Az akkumulátor kapacitása 13 Ah, ez 36 V-tal számolva 468 Wh-t jelent, ami durván 30+ kilométeres hatótávot fog eredményezni a valóságban. Mindezt akár 40 km/órás sebességgel is teheti, ami igazi vásárló bevonzó érték lehet. És itt nem ért vége a vonzó extrák sora, mert ott van az NFC-vel történő indítás, na meg a beépített számzáras sodronyzár, ami azért nem egy életbiztosítás, de pár percre ki tudjátok kötni vele a járgányt.

A rollert most 215 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg, ha használjátok a 4385ugZH  kuponkódot, ebben az árban pedig a szállítás és az áfa is benne van. A termék EU raktárból érkezik gyorsan, futárral. 

Kugoo Kirin M4

A Kugoo Kirin M4 is kapott egy ülést, így hosszabb távokat is meg tudtok vele kényelmesen tenni. Motorereje 500 watt, a beépített aksija 10 Ah, 36 volt mellet, az ezzel megtehető táv optimális körülmények között eléri a 45 km-t, a végsebessége pedig 45 km/h, ezek az értékek pedig bőven meghaladják a legtöbb roller képességeit. A teherbírása átlag feletti, akár 150 kilogrammal is ráállhattok. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így könnyebb a tárolása és szállítása a 23 kilogrammos járgánynak. A motorfék mellett előre és hátra is tárcsafékeket szereltek, és a biztonságotokról még LED lámpák is gondoskodnak. Indítani a hozzá kapott slusszkulccsal lehet, így picivel nehezebb az eltulajdonítása.

A Kugoo Kirin M4-et most a V9ReDSEj  kuponkód használatával 193 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg európai raktárból, ingyenes szállítással, és ez az ár már az áfát is tartalmazza.

Kugoo Kirin S4

A Kugoo Kirin S4-et egy 350 wattos, kefenélküli motor hajtja, az energiát pedig egy 10,4 Ah kapacitású akkumulátorból nyeri, amivel a gyár által megadott értékek szerint 35 km/h-s maximum sebességre és 40 km-es hatótávra képes, de a tesztünk alapján ennél azért kevesebbre képes. 3 sebességi módja van, a fékezést E-ABS segíti, a fújt kerekei pedig 10 colosak. A kijelzője nagyon letisztult, minden szükséges információt leolvashattok róla, még a hőmérsékletet is.

A Kugoo Kirin S4 ára most az S85FKUFW  kuponkód használatával 143 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a szállítás és az áfa ebben az esetben is az ár részét képezi, és a termék EU raktárból jut el hozzátok.

hirdetés