hirdetés

A KTC MT27T20 monitor ára esett egy látható összeggel

Remek funkciókat kapott az új generáció

hír
A KTC MT27T20 monitor ára esett egy látható összeggel 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-05-25

A KTC remek monitorokat gyárt, teszteltünk is már párat, de itt az új M generáció, ami új funkciókkal jelentkezik. Ilyen a beépített KVM switch, a Type-C port, amiről mindenfélét meg lehet táplálni és persze a panelje sem rossz. Az alap T20 2K-s – merthogy van egy Pro verzió is 4K-val – felbontással rendelkezik és 160 Hz-en frissül, szóval hozza a kor követelményeit. Az NNNFRSOLDEM27T  kóddal 178 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, és EU raktárból szállítják ki, ingyen.

A KTC itt arra használja a rövidítést, hogy a monitor nemcsak eszközöket képes visszatáplálni a Type-C portján keresztül, hanem egy billentyűzetet/egeret és a monitort is lehet két számítógéphez csatlakoztatni, és váltogatni a bemenetek között. Ezen felül képes leadni 90 W-nyi teljesítményt is, vagyis elmegy róla egy kisebb notebook. Ahogyan az látható, elég jól el lehet tüntetni, de legalábbis csökkenteni a kábelek számát, és valljuk be, egy asztal is sokkal nettebbnek néz ki, ha kevesebb a tyúkbél.

A két monitor egyéb alaptulajdonsága már ismerős lehet a H szériából, 27 colosak, az M27T20 2K felbontású, az M27P20 Pro pedig 3840×2160 pixeles. Mindkettő mini LED technológiát használ, ami sokkal jobb HDR élményt és sötétebb fekete árnyalatokat eredményez. Előbbi HVA, utóbbi IPS paneles, azoknak minden előnyével és hátrányával. Természetesen a monitorok 160 Hz-en frissülnek és támogatják a G-Snyc és a Freesync technológiákat is, ahogyan azt már a korábbi szériánál is írtuk. Állítólag 1000 nit fényerőt tudnak, ez nekem a „hiszem ha látom” kategória, de majd a tesztek közben ez is kiderül. Rendelkeznek továbbá beépített hangszórókkal és hangulatvilágítással is, míg az MPRT válaszidejük 1 milliszekundum. Összességében eléggé fullosak a megjelenítők a műszaki paramétereik alapján, és annak is sokan fognak örülni, hogy mindkét új modellt állóba lehet fordítani. Ez tartalomgyártási szempontból remek, de böngészni is sokkal jobb a vertikális állás.

A Geekbuyingon most az M27T20-at, vagyis a kisebbik modellt árazták le, az NNNFRSOLDEM27T  kóddal 178 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, vagyis mintegy 9000 Ft-tal lett olcsóbb mint korábban. EU raktárból érkezik a termék, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés