hirdetés

A KTC H27T22 a szolid megjelenésű, QHD gamer monitor

Irodistáknak és diákoknak is kiváló választás a 90 fokban forgatható, 27 colos monitor

hír
A KTC H27T22 a szolid megjelenésű, QHD gamer monitor 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-26

Senkinek sem kell bemutatnom a KTC brandet, mindig tudunk tőlük egy szuper gamer monitort ajánlani. A H27T22 forgatható modelljük is remek választás, amiről tesztet is készítettünk. Megállapítottuk, hogy a 27 colos, 2560×1440 pixeles felbontású kijelző képe szép, fényes, kontrasztos, 178 fokos a betekintési szöge, 170 Hz-en frissül, 1 ms a válaszideje szóval hozza a középkategória követelményeit. Szolid megjelenés, nem túl nagy extrákkal, cserébe az ára sem rossz, 70 000 forintért le is csaphatsz rá a Sulifeszt keretén belül. Itthon nem találsz ilyen monitort, ilyen jó áron.

A H27T22 FreeSync és G-Sync támogatást is kapott. Ezek lényege az, hogy kiküszöbölik az úgynevezett screen tearing jelenséget. Több előre beállított módot kínál, beleértve az FPS-t (First-Person Shooter), az RTS-t (Real Time Strategy) és a RAC-t (Racing). Találsz rajta két HDMI és két darab Display Portot, de felszerelték még egy 3,5 mm-es jack aljzattal is.

RendeljKínait Sulifeszt keretén belül nagyon jó áron, 69 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető az NNNRENDELJKINAIT164  kuponnal. A Geekbuying lengyel raktárából, költségmentesen szállítják. Ez az ajánlat simán veri az itthon kapható konkurensek árait.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más monitorokat is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés