hirdetés

A következő lépés az új generációs netezéshez

Alldocube iPlay 40 5G tablet

hír
A következő lépés az új generációs netezéshez 1

Forrás: Banggood.com

írta: Don Kartács
2022-08-08

Az Alldocube iPlay 40 széria hosszabb múltra tekint vissza, teszteltük is korábban az alapmodellt, sőt van belőle egy Pro verzió is, amiről itt írtunk. Most kijött az új variáns, amit ugyan 5G chippel reklámoznak, de ez egyben teljes hardvercserét is jelent. Az új eszköz már Dimensity alapokra építkezik, kapott 6 GB RAM-ot és 128 GB háttértárat, illetve egy 2K-s kijelzőt is. Fincsi összeállítás, de az ára sem kevés, 86 500 Ft-ot kérnek érte szállítással együtt, az áfát viszont fizeti a termék után a Banggood.

Ami a kamerákat illeti, ez sosem az erős oldala egy tableteknek, egy 13 MP-es hátlapi és egy 5 MP-es szelfi kamera áll a rendelkezésetekre, de nyilván nem a képi élményekért vesztek egy ilyen készüléket. Az operációs rendszer viszonylag friss, Android 11-et futtat, kínai tabletben nem is láttam még magasabb fő verzió számú eszközt.

Bár nem makulátlan termék az Alldocube iPlay 40 5G, amit tud az ígéretes, főleg hogy a neves konkurensek szinte kivétel nélkül drágábbak nála. 86 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte szállítással együtt, az áfát viszont fizeti a termék után a Banggood.

hirdetés