hirdetés

Jó minőségű kínai LEGO pótlék

Fantasztikus szetteket lehet rendelni

hír
Jó minőségű kínai LEGO pótlék 1

Forrás: AliExpress, cada Official Store

írta: SonkaMod
2022-10-30

Mindig is tele volt a kínai ipar LEGO utánzatokkal, hiszen szeretnek mindent lemásolni, ami alapvetően jó. Borzasztóan nagy kultúrája van a LEGO termékeknek és bizony nagyon jó játék, ezzel kár lenne vitatkozni. Kezdetben a kínaiak maradtak az olcsó koppintásnál, amikből nem sültek ki jó dolgok. Egy az egyben próbáltak másolni, ami bizony nem törvényes és a minőség is sokszor jóval alulmaradt az igazihoz képest. Mostanra ez nagyon megváltozott és Kínából már nagyon komoly szetteket lehet megvásárolni, amik jó áron mennek és „eredetiben” sem lehet őket beszerezni.

Másik nagyágyú a Mould King

Rengetegen szeretik a Mould King termékeit is, amik vegyesen LEGO újragondolások, MOC-ok és egyéb szettek. A kínálat nagy, változatos és tök jó áron van minden. A Star Wars szerelmesei itt találhatják meg a számításukat, illetve Technic őröltek is csemegézhetnek. Minőségben nem érik el a dán óriást, viszont évről évre egyre jobbak és bizony jól lehet velük szórakozni. Mindenképpen érdemes egy pillantást vetni a robotkutyájukra, a Star Wars sorozatukra vagy éppenséggel egy ponton hídépítő harckocsira.

A termékeik EU raktárból érkeznek, tartalmazzák az áfát és pár nap alatt a futárszolgálat ki is hozza őket. Érdemes november 1-je előtt bepakolni a kosárba a kinézett szetteket, majd elsejétől kezdődően kedvezményesen megrendelni.

Másodvonalas gyártók

Még annyi hasonló márka és store van az Aliexpressen, mint égen a csillag, de a legjobb talán a fent említett kettő. Érdemes azért máshol is körülnézni, review-kat olvasni róluk, az értékeléseket ellenőrizni és a felhozatal között bogarászni. Mindenképpen meg kell említeni a HUIQIBAO TOYS Store-t, ami már több mint 5 éve működik, a Sluban-t, a Great Blocks-ot, vagy éppenséggel a BuildMOC-ot. Így, hogy érkeznek az ünnepek, a gyerekek biztos ürülnek valami ilyesmi játéknak, tehát érdemes résen lenni az akciós időszakban, mert sok jó cuccot lehet majd vásárolni.

hirdetés