hirdetés

A két legerősebb BlitzWolf töltő szuper akcióban

Egyik sem kispályás

hír
A két legerősebb BlitzWolf töltő szuper akcióban 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-03-08

Nagyon szeretem a BlitzWolf töltőket, bár nemcsak tőlük használok ilyen kütyüt, de a kedvenceim BlitzWolfok. A minőségre nem szokott panasz lenni, az árazásuk baráti, bár nem a filléres kategória, a tudásuk viszont ott van a szeren. A BW-i9 és a BW-i100 a most kapható két legerősebb modelljük, az áruk nagyon hasonló, most kuponnal alig több, mint 10 000 Ft-ért lehet rendelni őket. Mindkettő erős, sok porttal rendelkezik, de azért mégsem egyformák.

A két legerősebb BlitzWolf töltő szuper akcióban 2

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-i9

Nem az utazós kategóriába sorolható az alábbi eszköz, inkább asztali töltőállomásnak lehetne nevezni. Összesen 5 db USB port van rajta, amiből kettő Type-C, másik három pedig hagyományos USB-A csatlakozó. A maximális teljesítménye 110 W, ezt egyidőben tudja leadni, egy porton pedig legfeljebb 65 wattot tud kipréselni. Egy MacBook pro 13-at például ezen a csatlakozón keresztül 140 perc alatt teljesen feltölt. Sokféle gyorstöltési protokoltt támogat: PPS, PD, QC, AFC, FCP, SCP, PE. Az elejére kijelzőt tettek, ami portonként mutatja az aktuális feszültség és áramerősség értékeket. Szerencsére ez akár ki is kapcsolható, ha esetleg valakit zavarna.

Kategóriájában nem drága az eszköz, kuponkóddal pedig még olcsóbb, a BGd564d9  kódot kell felhasználni hozzá, amivel már 10 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, teljesen ingyenes szállítással többletköltségek nélkül.

A két legerősebb BlitzWolf töltő szuper akcióban 3

Forrás: Banggood

BlitzWolf BW-i100

A BlitzWolf BW-i100 hasonlít a fentebbi eszközhöz, de sokkal kisebb és nincs rajta kijelző sem. Ez azok számára jó hír, akik esetleg szállítani is akarják, mert ezt már nem ördögtől való dolog behajítani a táskába. Egész pontosan 7,1×17,5×2 centiméter a mérete, és az egyik hosszanti oldalára kerültek fel a portok. A konnektorba külön kábellel kell bedugni, ami 1,5 méter hosszú. Két hagyományos USB portja van, amiken 18 wattos gyorstöltés érhető el, míg a másik három Type-C porton akár a 100 wattos töltés is mehet, az összes teljesítmény ráadásul 120 W. Található rajta egy visszajelző LED, ami mutatja, hogy áram alatt van a készülék. Az alábbi gyorstöltési formátumokat támogatja: PD3.0, QC3.0, AFC, FCP, SCP, PPS, PE, APPLE 2.4A.

Tehát ez a töltő azok számára ajánlott, akiknek a kijelző nem fontos, sokkal inkább lényeges szempont a méret és a teljesítmény. Majdnem ugyanazon az áron elérhető, mint a BW-i9, ezt a BG2f7b35  kuponkóddal lehet rendelni 10 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással és még fekete és fehér variáns között is lehet választani.

hirdetés