hirdetés

A Jimmy JV11-gyel minden koszt ki lehet szedni a matracból

UV fénnyel öli meg az atkákat

hír
A Jimmy JV11-gyel minden koszt ki lehet szedni a matracból 1
írta: SonkaMod
2021-04-29

A kínaiak nagy úttörői az atkaporszívóknak, mi legalábbis először ilyet a Távol-Keleten láttunk. Pár évvel ezelőtt próbáltuk ki az elsőt, és akkori nagy meglepetésünkre tényleg működött. Azóta is rajongói vagyunk a műfajnak, és mi magunk is sűrűn (vagy legalábbis rendszeresen) porszívózzuk a fekhelyeinket. A felhasználók is sokszor olyan porszívót keresnek, amihez jár atkaeltávolító fej, de ha már van egy alap gépünk, akkor elég hozzá venni egy különálló porszívót erre a célra, nem kell lecserélni az eredetit.

A gép UV sugárzással is dolgozik, használat közben 253,7 nm-es ultraibolya fénnyel világítja meg a munkaterületet, ami megöli a poratkákat. Ezzel a gép nemcsak összeszedi, hanem végez is ezekkel az apró, nem kívánatos háziállatokkal, így az esti elalvásnál is jobb érzés lesz, hogy tudjuk, tiszta az ágyunk, illetve az allergiások sem fognak tüsszögni és köhögni a portól. A gép szűrőrendszere mosható, illetve kapható hozzá cseredarab is Aliexpressről.  A Jimmy JV11 nem akkumulátoros, de ez talán annyira nem is nagy baj, mert ezt nem kell áthurcibálni a lakás egyik végéből a másikba.

A Jimmy atkaporszívót most EU raktárból lehet rendelni, elég baráti áron. A BGCZJMYMA kuponkóddal mindössze 17 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet vásárolni, a szállítás pedig teljesen ingyen jár hozzá. Ha megnézzük, hogy máshol mennyiért lehet kapni, akkor lehet látni, hogy ez most egy kedvező akció.

hirdetés