hirdetés

A Jimmy H9 Pro porszívó sok kiegészítővel érkezik

Felsőkategóriás kedvenc

hír
A Jimmy H9 Pro porszívó sok kiegészítővel érkezik 1

Forrás: AliExpress, Enjoyclife Store

írta: Raven96
2024-03-28

A Jimmy H9 Pro egy nagyon komoly állóporszívó, hiszen OLED kijelzővel, automatikus teljesítményszabályozással és rengeteg kiegészítővel érkezik, ezen felül akár 80 perces üzemidőre is képes, de még más érdekességeket is tartogat. Az ára most jóval alacsonyabb, mint amikor teszten járt nálunk – itt olvashatsz róla -, így most megéri beruházni rá AliExpressen, ha lecserélnéd az otthoni gépedet.

Ezen felül számos kiegészítő érkezik még hozzá: egy középen hajlítható toldócső, amivel kényelmesen benyúlhatsz a talpas bútorok alá, egy könyök alakú elem, háromféle kefés fej, egy töltő, egy aksi, egy aksitöltő, egy dokkoló és egy flexibilis gégecső.

A Jimmy H9 Pro nem véletlenül volt a gyártó zászlóshajója, hiszen ennél erősebb és jobb porszívóra keveseknek van szüksége. Ár/érték arányban teljesen jó termék, így, aki megengedheti magának, annak bátran ajánlom és még így is jóval olcsóbb, mint egy hasonló, felsőkategóriás Dyson porszívó. A Jimmy H9 Pro a HAP0942SNU4Z  kuponkóddal most 99 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd, AliExpressről rendelve és talán még soha nem is volt ennyire olcsó, mint most, a szállítás pedig ingyenes.

hirdetés