hirdetés

A Jimi 42 részes csavarhúzókészletet is olcsón vihetitek

Minőségi csavarhúzó szett kedvező áron

hír
A Jimi 42 részes csavarhúzókészletet is olcsón vihetitek 1

Forrás: Banggood

írta: Norbi
2022-03-16

A Jimi eszközeit sok helyen Xiaomiként árulják, de semmi köze nincs a neves gyártóhoz, viszont ettől még a minősége kifogástalan. Ez jelen esetben sincs másként, hiszen egy nagyon jól használható, minőségi szettet kapunk a pénzünkért. Az ára most a Tavaszi Vásár keretein belül a RendKinai146 kuponkóddal 8900 Ft. Ebben már a szállítás és az ÁFA is benne van, szóval semmilyen más költséggel nem kell számolnunk.

Olcsó és jó minőségű készlet, főleg azoknak, akik hobbi szinten barkácsolgatnak otthon. Mi nem csalódtunk benne, eddig nem hagyott cserben, minden munkánál jól teljesített, úgyhogy ennyiért már tényleg nagyon megéri megvásárolni. Minőségét, használhatóságát tekintve abszolút az ajánlott kategória.

Az ára most a Tavaszi Vásár keretein belül a RendKinai146 kuponkóddal 8800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).  Ez az ár már természetesen tartalmazza az áfát, így emiatt nem kell aggódnunk.

hirdetés