hirdetés

A jelenlegi legjobban megérős Xiaomi újdonságok az Alin

A friss, ropogós Redmi Note 11 és a cég okosórája is akcióban

hír
A jelenlegi legjobban megérős Xiaomi újdonságok az Alin 1

Forrás: Aliexpress.com

Norbi
írta: Norbi
2022-06-24

Az Aliexpress hihetetlen nagy választékában természetesen megtalálhatóak a szinte legismertebb kínai márka termékei is, és sokszor a saját store-jukban a legolcsóbbak ezek. Most a Redmi világújdonsága a Note 11 lett elérhető náluk, ráadásul az árcédula, amit ráakasztottak nagyon szimpatikus. Szintén megéri egy pillantást vetni a Redmi Watch 2 Lite-ra, mert remek tulajdonságokkal rendelkezik, az ára ezekhez viszonyítva pláne nagyon kedvező.

Redmi Watch 2 Lite

A cég okosórája igen alacsony áron ad nagyon sokat. Kezdetnek például ott van a méretes, 1,55 colos érintős kijelző, ami a méretében 10 százalékot hízott az előző modellhez képest. Az óra a beépített GPS vevő segítségével telefon nélkül is tud pozícionálni, ami jól jön, ha a szabadtéri sporttevékenységeteket szeretnétek rögzíteni, valamint ha térképet szeretnétek használni. Az akkumulátora 262 mAh-s, ami nagyjából 10 napra elég, csak utána igényel töltést, amit a csomagban mellékelt mágneses töltő segítségével tudtok megtenni.

Ezen kívül tudja a szokásos dolgokat, mint a 24 órás pulzus és véroxigénszint mérés, alvásmonitorozás, rengeteg sportmód, üzenetek megjelenítése, stb. Az órát most akciósan 22 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni az automatikusan levont 3 dolláros kuponnal. Ez az ár csak picit magasabb, mint amit egy okoskarkötőért kérnek és ez egy jóval többet tudó készülék, GPS-szel. Ráadásul ebben az árban az áfa és a szállítás is benne foglaltatik. 

hirdetés