hirdetés

A Janobike E20 hóban is hasít, kuponnal az ára is kedvező

Mindenféle időjárási körülmények között használható a gyártó új modellje

hír
A Janobike E20 hóban is hasít, kuponnal az ára is kedvező 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-05-13

Már az elektromos biciklik között is akkora a választék, hogy egy gyártónak nehéz kitűnnie a mezőnyből mindössze azzal, hogy kihoz egy erős, jól felszerelt bringát. A Janobike most egy olyan elektromos kétkerekűvel állt elő, ami hóban, fagyban, terepen is megállja a helyét, emellett minden előbb felsorolt dolog is igaz rá, hiszen kapott egy bikaerős motort, kitartó akkumulátort és defektbiztos kerekeket. Szóval minden adott a sikerhez. A termék ára ennek megfelelően nem az olcsó kategória, de hoztunk hozzá egy kupont, amivel 100 dollárt lehet faragni belőle, így már jó vétel.

A kerékpár könnyített alumínium vázas, első teleszkóppal és hidraulikus tárcsafékekkel érkezik jó terepbringához méltón. A kerekei defekttűrőek, tehát nem kell aggódnunk, egy egy kósza tüske miatt hamarabb véget ér a tekerés. Könnyen össze is csukható, így egy normál méretű autóba is befér, tehát könnyen magatokkal tudjátok vinni még egy külföldre tervezett tekerésre is.

A bringa ára a 6APDMXUU  kuponkód használatával 405 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. Ebben az árban már a szállítási költség és az áfa is benne van. A terméket EU raktárból küldik, és 3-10 nap alatt meg is érkezik.

hirdetés