hirdetés

A hónap végéig Black Friday árak a GearBerryn

Leértékelések, kuponok, szerencsekerék és kiegészítő vásár

hír
A hónap végéig Black Friday árak a GearBerryn 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-11-25

A Gearberry Black Friday akciója izgalmas ajánlatokkal érkezik. Flash Sale árak, kuponok és szerencsekerék teszik még izgalmasabbá a vásárlást. A Vásároljon többet, takarítson meg többet! akcióban akár 20 százalékkal olcsóbban vásárolhattok tartozékokat. Most bemutatunk nektek két szuper akciós Engwe elektromos bicajt és egy CTECHI power stationt is.

Forrás: GearBerry

A GearBerryn igazán egyszerű a vásárlás, európai raktárból, extra költségek nélkül szállítanak, 30 napon belül cserélik a hibás termékeket, vagy 7 nap alatt visszatérítik a vételárat. Ha lézergravírozó vagy 3D nyomtató vásárláson gondolkodtok, mindenképp keressétek fel az áruházat, hiszen vásárlási segédlettel és széles választékkal állnak rendelkezésetekre. Természetesen más termékeket is forgalmaznak, vásárolhattok power stationt, elektromos bringát, szerszámokat és elektronikai eszközöket is tőlük.

Hoztam nektek néhány szuper ajánlatot, nézzétek meg az olcsó Engwe bringákat és a CTECHI power stationt.

Engwe M20 elektromos bicikli 

Az Engwe M20 elég dizájnosra sikerült, úgy néz ki mint egy dögös robogó, a dupla lámpák is a motorok világát idézik meg. Mivel ez egy fatbike, és a 20×4 inch-es gumik is bütykösek, ezért terepen is megállja majd a helyét. Az 1000 W-os csúcsteljesítménnyel – a nominális 750 W – rendelkező motor végsebessége 45 km/h, ami sokkal inkább robogós tempó, és a kerékpár mivolt jogszabályi szempontból sem állja meg a helyét. Persze van rajta pedál, meg pedelec mód, és egy 7 sebességes Shimano váltót is kapott. Első-hátsó rugós lengéscsillapítóval is felszerelték, amik azért képesek kisimítani az úthibákat.

A megállásról duális tárcsafékek gondoskodnak, széles ülésével kényelmes az utazás. Ez az egy aksis verzió, amin egy 48 V-os, 13 Ah-s akkumulátor van, és elmegy 75 km-t, töltési ideje 5 óra. Létezik egy duális akkuval szerelt variáns, ami 2x13Ah-s, vagyis összesen 26 Ah, amire 150 km-es hatótávot adnak meg. A váz könnyű alumíniumötvözetből készült, 42,7 kilót nyom egy akkumulátorral, a maximális terhelhetősége 120 kg.  Az LCD kijelzőn még erős napsütésben is jól láthatjátok a menetadatokat.

A GDBL3  kupon kedvezményét automatikusan levonják a fizetésnél, be sem kell pötyögni, így 50 dollárt spórolhattok, ezzel most 380 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvenni ezt a bicikli szörnyet.

Engwe EP-2 Pro

Az Engwe EP-2 Pro egy 20 colos kerekekkel ellátott fatbike, ami egyaránt alkalmas terepre és városi használatra is. 750 wattos motor hajtja, végsebessége 42 km/h. Tisztán elektromos üzemmódban 60 km, míg rásegítéssel akár 120 kilométeres távot is megtehettek vele.

Az áramellátásról egy 13 Ah-s akkumulátor gondoskodik, melyet nagyjából 6 óra alatt tudtok feltölteni, és akár el is tudjátok távolítani, így nem kell az egész bicajt felcipelnetek a lakásba. A könnyebb hajtásról a 7 sebességes Shimano váltó gondoskodika biztonságot pedig a tárcsafékek, valamint az első és hátsó LED lámpák biztosítják. Könnyen szállíthatjátok, mivel középen összecsukható a váz. 

Az Engwe EP-2 Próért a GDBL3  kuponnal 335 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek. A kedvezményt automatikusan levonják a fizetésnél. Idén még nem volt ilyen olcsó ez a bringa.

A hónap végéig Black Friday árak a GearBerryn 14

Forrás: GearBerry

CTECHi GT200 Pro hordozható power station

A CTECHI GT200 Pro kapacitása 320 Wh, LiFePO4 vagyis lítium-vasfoszfát akku, ami azért jó, mert sokkal biztonságosabb, mint az egyéb megoldások, ráadásul az élettartama is sokkal jobb. Akit a téma bővebben érdekel, itt olvashat róla. Kimeneti oldalon 1 darab váltóárammal dolgozó kimenetet – ez a hagyományos 230-as dugó –, 1 darab 60 W-os Type-C portot, 3 darab USB-A csatlakozót is felvonultat. Természetesen itt is van beépített fogantyú és mindössze 4 kg, 24,2×8,8×20,5 cm, így könnyen hordozható. Feltölteni a szokványos módokon lehet, szivargyújtós bemeneten, hagyományos 12 V-os, illetve PD porton keresztül is 60 wattal, de van rajta szolár bemenet is. Akár 2,5 óra alatt teljesen fel tudjátok tölteni.

A CTECHI GT200 Pro-t most 87 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza a GearBerryről.

hirdetés