hirdetés

A HiBREW H2B az őrölt és a kapszulás kávékat is lefőzi

Őrölt, párnás, kapszulás, hideg vagy forró ital? A HiBREW H2B-vel mindent lehet

hír
A HiBREW H2B az őrölt és a kapszulás kávékat is lefőzi 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-09-20

Régen minden kávéimádó csak álmodozott róla, hogy lesz egy olyan gép, ami képes az összes típusú kávét lefőzni. Pár éve a HiBREW H2B ezt megvalósította, így nem kell megfosztanod magad sem az őrölt, sem a párnás, sőt még a különböző kapszulás italoktól sem. Ráadásul a segítségével a hideg és forró italok is könnyedén készíthetők. Mindezt nagyon kedvező áron teszi. A Geekbuyingon csak 32 900 forintot kérnek érte cserébe. Dobd fel a konyhádat ezzel a sokoldalú géppel!

Az 1450 wattos gép hátára került a 0,6 literes víztartály, amiből a gép automatikusan adagolja magának a vizet. 7 lépcsőben tudod állítani a szükséges mennyiséget a saját igényeid szerint. 245x110x245 milliméteres méretekkel rendelkezik, vagyis egyáltalán nem foglal sok helyet, így akár a kollégiumi szobába, nyaralóba vagy az irodába is beviheted. A HiBREW H2B nagynyomású szivattyúval és spirálfűtési technológiával rendelkezik, amely 19 bar nyomást és körülbelül 72 ºC-os fűtést biztosít. A stabil nyomás kiváló minőségű extrakciót biztosít a kávékapszulából/porból, így minden főzés végén garantált a krémes eszpresszó.

A fekete és fehér színben kapható kütyüt most az NNNETDG2B  kóddal 32 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted meg a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítással.

hirdetés