hirdetés

A Hekkánál ismét a takarításé a főszerep

Redroad, Proscenic és Ilife állóporszívók vihetők olcsóbban

hír
A Hekkánál ismét a takarításé a főszerep 1

Forrás: Hekka

írta: Atika
2023-06-05

A Hekka ismét az állóporszívó akcióival szeretné elcsavarni a fejeteket, ami nem lesz nehéz, mert jó árakat sikerült az asztalra tenniük. Két Proscenic, két Redroad és egy Ilife állóporszívó is belefért a felsorolásba, és ahogy megszokhattátok, kaptok az egész oldalra érvényes kuponokat is, hogy mindenből lecsaphassatok egy kis kedvezményt.

Proscenic P11

A P11 körülbelül két éve van a piacon és a mai napig rendkívül népszerű porszívó. A 25 000 pascalos szívóerejével minden piszkot felfal, ami az útjába kerül. Egy töltéssel akár 60 percen át is használhatjátok, ennyi idő pedig bőven elegendő egy átlagos méretű lakás kitakarítására. Az akkumulátora könnyedén kivehető, amit így kényelmesen tudtok tölteni.

A gyártó egy kijelzővel is ellátta, ami folyamatosan mutatja az akku töltöttségét, az üzemmódot, valamint az esetleges hibakódokat is jelzi. A legjobb, hogy érzékeli a szőnyegeket, ilyenkor pedig megemeli a teljesítményt, hogy azokat még alaposabban tudja kitakarítani. Ez egyébként ebben az árkategóriában ritkaságnak számít. A fején LED világítás is helyet kapott, vagyis a szekrény és az ágy alatt is megtaláljátok a rejtőzködő porcicákat. A HKPP11HU  kódot felhasználva 51 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a Hekkától, EU raktárból, extra költségek nélkül.

hirdetés

Redroad X17 és V17

A Redroad X17 a régebbi generációs modell, gyakorlatilag mindent tud, amire szükség van. A két porszívó hasonló alapokon nyugszik, 60 perc üzemidőnagyjából hasonló szívóerő, eltávolítható akku, de az X17 ennél azért picit többet tud. Van rajta ugyanis egy porérzékelő szenzor, aminek segítségével automatikusan szabályozza a saját szívóerejét, ami eddig inkább felsőkategóriás funkció volt.

A V17 leginkább szolgáltatásokban és kiegészítőkben tér el. Ezt már az új generáció logikája szerint alakították ki, dupla, egymással szemben forgó hengerkefével rendelkezik, amik állítólag négyszer hatékonyabbak mint azok a megoldások, ahol csak egy kefe van. Ennél számunkra sokkal vonzóbb, hogy feltekeredésmentes kialakításúak, ami általában azt jelenti, hogy egy – illetve ebben az esetben kettő – pengesor szétvágja a hajat, vagy pedig alapból olyan a kefe formája, hogy nem engedi feltekerni a hajat és az állatszőrt. Állítólag 60 decibel a működési zaj, valószínűleg a legcsendesebb módban, de ez még így is megsüvegelendő. Duális HEPA filterrel szűr, vagyis ez azt jelenti, hogy a levegő útjába két mikrorészecskéket kigyűjtő elem is került, ami minden 0,1 mikronnál nagyobb részecskét begyűjt.

A V17-nek személyre szabható a kinézete színes cserélhető betétekkel, és adnak hozzá extra csuklós toldócsövet, hajlítgatható gégecsövet, kétféle kefés szűkítőt, egy kárpittisztító fejet, egy LED-del ellátott, hosszú szűkítő csövet és egy fali tartót is, amin nemcsak a porszívót, de a kiegészítőket is tárolhatjátok. Ezzel szemben az X17 csak egy sima és egy kefés szűkítőt és a kárpittisztító fejet kapta meg, a fali konzolból pedig egy leegyszerűsített variánst.

A Redroad X17 az olcsóbb, a HKX17HU  kuponnal 46 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg a V17 már 74 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kóstál a HKV17HU  kupont felhasználva. Mindkét porszívót EU raktárból postázzák, így gyorsan meg fog érkezni a csomag.

Aki pedig ennél is többre vágyik, az használja a Hekka általános kódjait az oldalon:

  • A HK200-15  kóddal 15 dollárt spórolhattok, ha 200 dollár felett vásároltok
  • A HKTECH10  kóddal 10 dollárt spórolhattok, ha 29 dollár felett vásároltok 
  • A HK3OFF  kóddal 3 dollárt spórolhattok, ha 10 dollár felett vásároltok elektromos készüléket

hirdetés