hirdetés

A Hekkán már kapható a Poco legújabb készüléke, az M5

Strapatelefon és Blackview tablet is remek áron rendelhető

hír
A Hekkán már kapható a Poco legújabb készüléke, az M5 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-09-13

A Poco M5 a bemutatója után kicsivel máris akciós áron vásárolható meg a Hekka oldalán a friss, ropogós kuponnal, amit nektek hoztunk. Az ára így mindössze 78 100 Ft, ami tekintve, hogy milyen jó tulajdonságokkal felvértezett készülékről van szó, egész jól hangzik. De nem ez az egyetlen a Hekkán fellelhető jóáras termékek sorában. A Blackview szintén nemrég megjelent tabletje nagyjából 62 ezer forintért kapható és egy érdekes strapatelefon is felbukkant a listában, amiben integrált TWS füles is található, véleményünk szerint mindenképp érdemes egy pillantást vetni rá.

Poco M5

A Poco friss megjelenése klassz specifikációkkal érkezett, Corning Gorilla Glass védelemmel ellátott kijelzője 6,58 colos, felbontása 2408×1080 pixel. A készülék a Mediatek Helio G99 lapkáját kapta meg, ehhez 6 GB RAM és 128 gigabájt háttértár társul. Az akkumulátorának kapacitására sem lehet panasz, hiszen az 5000 mAh jónak számít a mostani mezőnyben, ezt 18 wattal képes tölteni a csomagban található töltőszett. Ujjlenyomat-olvasója a készülék oldalán kapott helyet, a teló NFC képes, így mobilfizetésre is alkalmas, nem hiányzik belőle az infra, illetve a „háromésfeles” jack csatlakozó sem. 

Kamerából a hátuljára három darab jutott, a főszenzor 50 Megapixeles, ez mellett még egy mélységérzékelő szenzor és egy makrólencse kapott helyett, ezek felbontása egyaránt 2 MP. Az 5 Megapixeles szelfikamera különösen tiszta képeket ígér. A telefon, annak ellenére, hogy milyen friss és milyen sokat tud már 78 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, ha használjátok a HEKKAPOCOM5  kuponkódot. Ebben az árban a szállítás és az áfa is benne foglaltatik. 

Ulefone Armor 15

A strapatelefonok azért is szerethetőek, mert mindig beléjük csempésznek pár extrát a gyártók az alap androidos tulajdonságok mellett. Ez hatványozottan igaz az Ulefone készülékére, hiszen a világon elsőként a telefonban szorítottak helyet egy TWS füles szettnek is, aminek a teló amolyan töltőbölcsőként szolgál. Egészen megdöbbentő módon, teljesen feltöltött aksival 100 alkalommal képes feltölteni a füleseket, ezzel egyenként 5 óra zenehallgatásra elég energiát adva nekik.

Minden sarka gumibevonatos erősítéssel van ellátva, így a kijelzője biztonságban van, még akkor is ha nem kapta meg a Gorilla Glass védelmet. Ezen felül az IP68 és IP69K szabványok szerint víz- és porálló, és még a MIL-STD-810G minősítést is megkapta, ami egy katonai szabvány, így kibírja az 57 kPa-os nyomást, a magas páratartalmat, a tartós meleget, de még az enyhén savas környezetet is. A készülék alkalmas víz alatti fényképezésre is, hiszen 30 percet is kibír másfél méteres mélységben. A fotókat a 12 Megapixeles főkamerával, vagy a 13 MP-s ultraszéles lencsével is elkészíthetitek. Ha szelfizni szeretnétek, azt az elöl helyett kapott 16 Megapixeles szenzor segítségével tehetitek meg.

Ami a telefon belső tulajdonságait illeti, a Mediatek Helio G35-ös procija dolgozik benne, 6 GB RAM és 128 gigabájt háttértár társaságában. Az aksija 6600 mAh-s, kijelzője mérete 5,45 inch, felbontása 720×1440 pixel. Az Ulefone strapatelefonját 78 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a Hekkán, ha használjátok a HEKKAULEFONE15  kuponkódot. Ez az ár már a szállítási költséget és az áfát is tartalmazza. 

hirdetés