hirdetés

A Hekka válogatásunkban jutott pár érdekesség mára is

Két remek Baseus termék is belefért a válogatásba

hír
A Hekka válogatásunkban jutott pár érdekesség mára is 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-09-08

Fél szemünket igyekszünk a Hekka kínálatán tartani, mert igazi gyöngyszemekre lehet náluk bukkanni ár szempontjából. A mai akciókban nincs semmilyen kirívó ajánlat, de azért akadt pát termék, amit most kedvezőbb áron lehet megvásárolni, mint általában. Ráadásul ezek nagyon jól használható eszközök, ilyen például a Baseus elektromos pumpája, ami hamarjában orvosolni tudja, ha picit leengedett az autó kereke, vagy arra is tökéletesen alkalmas, hogy valami vízi játékot felfújjunk vele. Ezen kívül találtok a mai listában egy zajcsökkentős vezeték nélküli fülest és egy okosórát is.

A Baseus S1 Pro ára a hekkahu10  kuponkód használata esetén 21 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, és semmilyen más költségetek nem lesz a rendeléssel kapcsolatban.

Baseus elektromos pumpa

Az elektromos pumpák előnyeit talán nem is kell ecsetelni, nagyban meg tudják könnyíteni az életet, főleg olyanoknak, akik sokat autóznak. De jól tud jönni a strandon is vagy ha csak egy focilabdát kell felfújni, és nem akartok kifulladni a művelet alatt. A Baseus mostani akcióban leárazott terméke ugyan nem rendelkezik beépített akkumulátorral, be kell dugni az autó szivargyújtójába, de a 3 méteres kábel, amivel felszerelték megfelelő szabadságot ad, amivel a hátsó kerekeket is könnyedén elérhetitek.

A súlya mindössze 480 gramm, a méretei pedig 169x46x46 mm-esek, tehát elmondható róla, hogy igazán kompakt készülék. Található rajta egy LCD kijelző, amin mutatja az aktuális nyomást a kívánt mértékegységen, illetve 4 darab gomb, amivel üzemeltethető a készülék, és meg lehet adni egy célértéket is, aminek az elérése után automatikusan kikapcsol. A benne lévő motor percenként 18 000-et fordul, aminek a segítségével percenként 30 literes levegőszállítás érhető el. Arra is figyelt a gyártó, hogy ne melegedjen túl a készülék, még hosszabb igénybevétel esetén se köszönhetően a beépített ventilátornak. Még egy LED lámpa is megtalálható rajta, ami nagyon jó szolgálatot tud tenni a sötétben.

A Baseus elektromos pumpáját most 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ha nem felejtitek el beütni a bloghekka10  kuponkódot. A szállítás és az áfa itt is az ár részét képezi, ezen kívül már nem kell számolnotok semmilyen egyéb költséggel.

Mibro A1

A Mibro okosórái egész jó minőséget képviselnek, számtalan szolgáltatást nyújtanak és általában az áruk is igen kedvező, nincsen ez másképp az A1-gyel sem, ráadásul most a Hekka oldalán még olcsóbban be tudjátok szerezni ezt a jó dizájnnal rendelkező, vékony szerkezetet, mint bárhol máshol. Az óra vastagsága mindössze 5 milliméter, a fémház ellenére a súlya is csak 46 gramm és a kijelzője 1,28 colos. A Mibro A1 természetesen vízálló, méri a véroxigénszintet, pulzust, figyeli az alvásotokat, megjönnek rá az üzenetek és azt is jelzi, ha hívásotok van. Beépített akkumulátora 270 mAh, amivel nagyjából 10 napos üzemidő érhető el, alap módban ez akár 45 nap is lehet, de akkor ugye nem tudjátok kihasználni az óra remek funkcióit.

A Mibro A1 ára a jelenlegi akcióban 11 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a HEKKAA1  kódot, és ebben az árban már az áfa és a szállítás is benne van.

hirdetés