hirdetés

A Hekka oldalán ma is remek a felhozatal akciós cuccokból

Blackview tablet, autós inverter és egy csavarhúzókészlet is olcsón rendelhető

hír
A Hekka oldalán ma is remek a felhozatal akciós cuccokból 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-09-01

Ma se aprózták el Hekkáék az akciózást az oldalukon. A Blackview nemrég megjelent tabletje például 65 ezer forint alatt kapható nálunk, nem is olyan régen a megjelenés napján még közel 70 ezer forintba került, és erre még az áfa is rájött. Itt viszont már ezt a termék ára tartalmazza, szóval ez egy tényleg jó deal. Emellett egy nagyon hasznos autós inverterre is kedvező árcédulát sikerült ráragasztaniuk, nem is beszélve a Wiha precíziós csavarhúzókészletéről, amit már 8000 forintért be tudtok zsákolni a hozzá szerzett kuponnak köszönhetően.

Fotós képességek terén sincs miért szégyenkeznie, hiszen hátul egy 13 Megapixeles, míg elöl egy 8 MP-es szelfikamera kapott helyet. A Blackview tabletjét most remek áron 64 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni, ha használjátok a hekkahu10  kuponkódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, semmilyen más költséggel nem kell számolni a rendeléssel kapcsolatban.

Baseus 150 wattos autós inverter

Egy autós inverter nagyon hasznos tud lenni, mert a szivargyújtóba dugva biztosít egy 23o-as dugaljat, amibe bármilyen eszközt be tudtok dugni, például egy olyan laptopot, aminek még hagyományos töltőkábele van. A Baseus eszköze nem is egy, hanem egyből kettőt dugaljat biztosít, ezek ráadásul univerzálisak, tehát bármilyen szabványú dugó csatlakoztatható hozzájuk. A beépített kijelzőn látjátok az akkumulátor aktuális feszültséget, érdemes ezt szemmel tartani, nehogy túlmerüljön az autó telepe. A 2 darab univerzális dugalj összesen 150 W-ot tud leadni, ami egészen jónak számít.

De nem áll meg itt az eszköz tudománya, hiszen ezenkívül beleépítettek egy univerzális PD töltőt 30 W-os teljesítménnyel. Van egy Type-C és egy USB-A csatlakozója is, támogat gyorstöltési szabványokat, van egy csomó beépített védelme, így tulajdonképpen nem kell autós töltőt használnotok, a Baseus terméke teljesen kiváltja azt.

Most ezt a hasznos szerkezetet 12 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Hekkától, ha használjátok a bloghekka10  kódot, ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne foglaltatik. 

Wiha csavarhúzókészlet

A Wiha márkanév már ismerősen csenghet a rendszeres olvasóinknak, korábban teszteltük már terméküket, egészen jó értékelést is adtunk neki. Egyedül az ár/érték arány nem volt a legjobb, de hála a Hekka nagyvonalú akciójának, erre a készletre simán megadnánk a 10-es osztályzatot, ebből a szempontból legalábbis biztosan. 

A szett egy praktikus dobozban érkezik, amit kinyitva két oldalt V alakban kiemelkednek a bitfejek, amiből nem kevesebbet, mint 40 darabot tartalmaz a készlet. A doboz közepén foglal helyet maga a csavarhúzó nyél, amibe a biteket tehetjük. A fogása jónak tűnik a képek alapján, ez egy precíziós készlet, tehát ennek megfelelően találtok benne bitfejeket, de minden szükséges fejet mellékeltek hozzá, ami egy apró kütyü szétszedéséhez elengedhetetlen.

A készlet most nagyon kedvező áron rendelhető a Hekka oldalán, az ára kereken 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az xmhekka10  kuponkód használata esetén. Itt is minden benne van már ebben az árban, nem kell aggódnotok a plusz költségek miatt. 

hirdetés