hirdetés

A Hekka még karácsony előtt sem nyugszik

3 EU raktáras ajánlat érkezett tőlük

hír
A Hekka még karácsony előtt sem nyugszik 1

Forrás: Hekka

írta: Atika
2022-12-13

A Hekka még karácsony előtt is szorgalmasan akciózza le a termékeket, most egy 3D nyomtató, egy száraz-nedves állóporszívó és egy hóesést imitáló fényprojektor esett áldozatául az árcsökkentésnek. Mivel mindhárom termék EU raktárból érkezik, így még nagy esély van rá, hogy karácsony előtt megérkeznek, így akár ajándékként is vásárolhattok belőlük.

Bobot Deep 830 száraz-nedves porszívó

Száraz-nedves porszívókról már többször beszámoltunk korábban, sőt, még teszteltünk is két Jimmy porszívót, amelyek kiömlött folyadékokkal is megbirkóznak. A Bobot Deep 830 is egy ilyen készülék, annyi különbséggel, hogy ez nem locsolja a padlót, mint a Jimmy PowerWash modellek, hanem a hengerkeféjét nedvesíti be és tisztítja takarítás közben. Így nem lesz vizes a kanapé vagy a konyhabútor, ha közel dolgoztok hozzá, kizárólag a padlót fogja felmosni. A szívóerő nem hihetetlenül acélos, 8 kPa, viszont a felmosás miatt valószínűleg nincs is szükség akkora erőre, mert a nedvesség úgyis megköti a port. A tisztavíz tartálya 750 ml-es, a szennyvizet pedig egy 450 ml-es tárolóba gyűjti, ami a gyártó szerint, akár 200 négyzetméternyi területre is elég lesz.

Az aksi valószínűleg előbb fog töltést kérni, ugyanis 30 perces üzemidővel lehet számolni, de a dokkolóállomására visszatéve feltölt, illetve egy gombnyomásra a hengerkefét is kimossa. A motoros fej aljára került egy UV lámpa is, ami valamilyen szinten fertőtleníti a megdolgozott felületet, így ez is egy extra védelmi vonal lehet a bacik ellen. A porszívó felső részén található egy kijelző, amin nyomon követhetitek a víztartályok telítettségét, így könnyen észrevehető, ha tölteni vagy üríteni kell.

A Bobot Deep 830-at hihetetlen olcsón, 42 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a HKBB830  kuponkóddal, EU raktárból, további költségek nélkül.

Hóesés fényprojektor

Biztosan ti is rengeteg háznál vagy esetleg plázában láttatok már fényprojektorokat, amik valamilyen mozgó mintákat vetítenek a falakra vagy a plafonra. A Hekkán található darab hópihékkel csinálja ugyanezt, így talán kicsit téliesebb lesz a hangulat a kimondottan melegnek ígérkező karácsonykor. A fényprojektort leszúrhatjátok a földbe vagy felrögzíthetitek bármilyen felületre, ugyanis adnak hozzá kétféle rögzítési pontot. A dőlését egy extra csuklóval tudjátok beállítani, így tulajdonképpen akárhová elhelyezhetitek, már csak azért is, mert IP65 védettséggel rendelkezik, így a csapadék sem rongálja meg, ráadásul -30 és +40 Celsius-fokban is működőképes marad. A lámpa egy 5 méteres, vízhatlan csatlakozóval ellátott kábelben végződik, amit a mellékelt adapterbe lehet rögzíteni, így bármilyen 230-as hazai dugaljba bedugható.

A termékhez adnak egy távirányítót is, amivel állíthatjátok az „animáció” sebességét, a villogását, ki- és bekapcsolhatjátok, illetve 2, 4 és 6 órás időzítéssel elindíthatjátok, tehát még magától is ki tud kapcsolni, ha esetleg éjszaka is fényjátékkal szórakoztatnátok a nagyérdeműt. A fényprojektor a HKSNOW  kuponkóddal 14 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és EU raktárból érkezik, tehát már idén is megcsodálhatjátok a hópihék táncát a házatok falán.

hirdetés