hirdetés

A Hekka heti ajánlata egy telefon, Mi Band és Mibro óra

Ismét kuponokkal

hír
A Hekka heti ajánlata egy telefon, Mi Band és Mibro óra 1

Forrás: Hekka.com

írta: Don Kartács
2022-10-18

A Hekka e heti felhozatalában egy Realme telefon viszi a prímet, de azért a hármas még kiegészül két aktivitásmérővel is, a sokak által kedvelt Mi Band széria 7 Pro változatát és a Mibro T1 órát is olcsóbban vihetitek. A Hekka termékeit a szokásos feltételekkel, ingyenes szállítás mellett rendelhetitek meg, az áfát a webáruház fizeti a termékek után.

Az operációs rendszer az Android 12-re épül, a realme UI 3.0 fut rajta. Kamerafronton 3 db egység áll rendelkezésre, 64 MP-es főszenzor egészül ki egy 8 MP-es széleslátószögű és egy 2 MP-es makró egységgel. A cég fogadkozik a teljesítménye kapcsán, de ezt persze csak az igazi tesztek tudják majd megfelelően visszaigazolni. A REALME3T  kuponkóddal 130 000, illetve 138 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte variánstól függően.

Xiaomi Mi Band 7 Pro – GPS-szel fejlesztett

A Mi Band 7-nek elég nagy hírverése volt annak idején, ehhez képest a Band 7 Pro viszonylag szerény csinadrattával jelent meg. Kinézetre sokkal inkább egy tényleges óraszerűséget kaptok, nem annyira karperec formájú a kütyü, és végre GPS-szel is rendelkezik, ami vízválasztó az aktivitásmérő/sportóra vitában. A kijelző 1,64 colos AMOLED technológiás, tudja az AOD funkciót is. Sőt, már az NFC is működik az európai piacra szánt verziók esetében, igaz ez a mostani a kínai variáns, de hamarosan lesz global is a Hekka kínálatában.

 

A többi funkciója a már megszokott sémát követi: pulzus, véroxigén, stressz szint mérés, alvás monitorozás és hasonlók. A 235 mAh-s akkuból 12 napnyi átlagos működés jön ki, de ez csak akkor igaz ha a 117 sportmódot viszonylag korlátozottan használjátok. A HekkaMB7P  kóddal 25 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, ingyenes szállítás mellett.

Mibro T1 – Újabb konkurens az Amazfit termékeknek

Az Amazfit és a Haylou voltak a kínai piacvezető aktivitásmérő és okosóra gyártók, de a Mibro is kiharapott egy szeletet a tortából. Főleg alumíniummal és szilikonnal dolgoztak a készítők, van rajta egy dizájn tekerőgomb, ami jól kiegészíti az összképet. A kijelző AMOLED technológiát használ, 1,6 inch-es, 301 ppi a felbontása, így rengeteg szép rajzolatú számlapot lehet rátölteni. Mivel ez egy aktivitásmérő, ezért egy csomó adatot – elégetett kalória, megtett táv és így tovább – kijelez, fogadja az SMS-eket, szóval hozza a szokásos dolgokat.

Összesen 20 sportot támogat az óra, közben számtalan adatot mér, például a pulzus- és a véroxigénszintet is kijelzi. A hívásokat nemcsak elutasítani, hanem felvenni is lehet, sőt, mivel van benne hangszóró és mikrofon is, ezért a párbeszédet a T1-en keresztül is lebonyolíthatjátok. Ebből más funkciók is következnek, például zenét is le lehet játszani a Mibro T1-en keresztül, fényképezhettek a mobilotok kamerájával, vagy megoszthatjátok a sportolási adataitokat. Az üzemidő 7 nap körül alakul, ha folyamatosan használjátok a szolgáltatásait – pl. pulzusmérés -, míg ha „basic” módban nyomjátok, akkor ugyanez 45 nap. Mivel támogatja az úszást mint sportot, ebből következik, hogy 2 ATM nyomásig vízálló.

A kínai verziójú Mibro T1-ért a HEKKAHU10  kóddal 21 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, amivel nagyjából versenyben van a Mi Band szériával.

hirdetés