hirdetés

A Hekka háromszemélyes tech partija, olcsó eszközökkel

hír
A Hekka háromszemélyes tech partija, olcsó eszközökkel 1

Forrás: Hekka.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-09-22

A Geekbuying után a Hekka is bedurrantotta az akciógenerátort, most 3 terméket dobott ki a gép, egy megfizethető árazású power stationt, egy okosórát és a legendás Razer DeathAdder egeret. Mindegyik mellé jár egy jó kis kupon, amivel le lehet nyomni az árakat – olyannyira, hogy az egér nagyjából 40%-kal olcsóbb, mint itthon -, amiben már a szállítás és az áfa is benne van, így semmilyen más költséggel nem kell számolni a rendeléssel kapcsolatban.

DT100 Pro – Titkos esélyes?

A DT100 Próról még korábban nem írtunk, ez egy okosóra, amit minden földi jóval felvérteztek. Mivel ez egy sportra kihegyezett eszköz, IP68-as szabvány szerint áll ellen a folyadékoknak. A kijelzője IPS technológiát használ, 320×385 pixel a felbontása az 1,78 inch-es megjelenítőnek, amin már értelmes kinézetű számlapokat is meg lehet jeleníteni. Van is vagy kétszázféle, mindenki kedvére válogathat közülük. A DT100 GPS-szel is rendelkezik, ráadásul számtalan sportot is támogat, beleértve a kosárlabdát, a labdarúgást, a biciklizést a futást és még sok másikat.

A szokásos dolgokat természetesen ez az óra is tudja, számolja a lépéseket, az elégetett kalóriát, figyeli az alvásciklusotokat, a női menstruációs ciklust, méri az UV sugárzást, a légnyomást és még sok minden mást. Természetesen a pulzusotokat is mutatja sport közben, de üzeneteket is fogad, ha kell. Szóval elég fullos a cucc, és mivel nincsen ráaggatva semelyik nagy gyártónak a logója, így nem is kerül annyira sokba. A hekkacy  kuponkóddal 12 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, ami egy GPS-es óráért eléggé alacsony ár.

Razer DeathAdder Essential – Legenda

Be kell mutatnom valakinek a Razer egereit? Szerintem nem nagyon, legendás high-end márka a gamer szegmensből, kiváló anyaghasználat, dögös kinézet, annak idején nekem is volt egy. A szenzor felbontása 6400 DPI, ami már bőven elég játékokhoz is, nemcsak mindennapi munkára, kifejezetten precíz mozdulatokkal lehet az egérkurzort irányítani. Az oldalgombokkal előre-hátra is lehet lapozni, míg a görgő az weboldalakon való szkrollozást segíti. A mintavételi frekvencia 1000 Hz, így nagyon gyorsan reagál a kézmozdulatokra. Az egeret szoftveresen is lehet a Razer Synapse 3 szoftverrel konfigurálni, mindenféle paramétereket lehet a segítségével beállítani.

A vezetékes egeret 10 millió klikkelésre tervezték, vagyis évekig nem fognak tönkremenni a mikrokapcsolói. És a legjobbat még nem is mondtam, a techhekka10  kuponnal csak 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, itthon az Árukereső szerint 13 000 Ft-ba kerül, vagyis nagyjából 40%-kal olcsóbb Kínából megrendelni, mint hazulról.

hirdetés