hirdetés

A Hekka akciójában két Xiaomi termék is olcsón rendelhető

LED fény és szúnyogcsípés elmulasztó a mai kínálat

hír
A Hekka akciójában két Xiaomi termék is olcsón rendelhető 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-05-06

A Hekka nagyon belehúzott az utóbbi időben, szinte minden nap találhatunk a kínálatukban olyan termékeket, amik nem is kevéssel olcsóbbak, mint a többi más kínai oldalon, a magyar árakról nem is beszélve. Érdemes böngészni az oldalukat napi szinten, ki tudja milyen gyöngyszemre bukkanunk. Természetesen mi is rajta tartjuk a szemünket az akciókon, ha olyan terméket találunk, ami szerintünk megéri, akkor meg is osztjuk veletek nyomban. Ma két ilyet is találtunk

Mostanában sokféle szúnyogriasztóról írtunk, voltak amik UV fénnyel vonzották oda a vérszívókat, hogy utána kinyírhassák azokat, illetve olyan is volt, ami egy, a kis élősködők számára elviselhetetlen szagot árasztva igyekezett távol tartani a lakásunkból őket. De mit is tehetünk akkor, ha már megtörtént a baj és megcsípett valamelyik kis dög? Sokféle gyógymódot szoktak javasolni ilyenkor a viszketés elmulasztására a ‘vájjunk bele keresztet’-től, a ‘csapkodjuk meg frissen vágott macskafarokkal’-ig. Ezek valljuk be nem a legtudományosabb megközelítései a problémának. Az alábbi kütyü viszont pont a másik oldalról közelíti meg a dolgot, minden tudományos módszert bevet, hogy elmulassza azt a fránya viszketést. Egyrészt infravörös impulzusokkal bombázza a kipirosodott részt, másrészt egy kerámia fej segítségével hőt is közöl a bőrrel, gyerekeknek 40 fok, felnőtteknek már 50 fok a dózis. Emellett még egy vibra motor segítségével finoman masszírozza is csípést szenvedett részt. A három hatás együtt a gyártó szerint rövid úton megszünteni a viszketést.

A készülék azért is praktikus, mert beépített akkumulátora van, amit egy Type-C-s kábel segítségével tudunk újratölteni, ezzel kb 100 csípés kezelésére szolgáló energiát pumpálva bele. Az aksival együtt is csak 35 grammot nyom a kütyü, így bárhova könnyedén magunkkal vihetjük. Az ára a mostani akcióban mindössze 3600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ugyan a hatásfokát nem teszteltük, de ha igaz, amit a gyár ígér, akkor bőven megéri ezt a pénzt.

hirdetés