hirdetés

A GPS-es Xiaomi Mi Watch Lite mindössze 15 000 forint

Jobb, mint egy Mi Band

hír
A GPS-es Xiaomi Mi Watch Lite mindössze 15 000 forint 1
írta: SonkaMod
2021-11-03

Az év elején a Xiaomi nagyot durrantott a Mi Watch Lite-tal, amivel igazi konkurenciát állított az Amazfit Bip széria ellen. Egy igen egyszerű, de jól használható okosóra lett, amibe már bekerült a beépített GLONASS támogatású GPS, tehát elég jól lehet vele sportolni, viszont hétköznapi viseletre is jó, mert az értesítéskezelése is remekül sikerült. Az ára pedig kifejezetten baráti, hiszen már 15 000 forintért meg lehet rendelni. Akár karácsonyi ajándéknak is tökéletes.

A sportfunkciói pont annyira kifinomultak, mint amit egy alap okosórától elvárhatunk, így támogat tizenegyféle sportmódot, és az aktivitásunkat monitorozza a GPS segítségével. A teljesítményünket és egyéb adatokat a Xiaomi Wear alkalmazásban tudjuk visszanézni, amivel szinkronizál az óra. Itt kezelhetjük azt is, hogy milyen értesítéseket jelenítsen meg, milyen számlap legyen és egyéb hasznos beállításokat nyomogathatunk.

Az akkumulátora elég sokat bír, akár egy hétnél több ideig is elmegy egy töltéssel.

Mind sportolásra, mind pedig mindennapi használatra ajánlott a Mi Watch Lite. Kétségkívül egy egyszerű szerkezet, de simán veri a tízezerforintos, GPS nélküli órákat, és sokkal többet tud, mint egy Mi Band. A méreténél fogva jobban is használható, de érthető, hogy egy kicsit drágább is. Viszont a Banggoodon most elég jó áron beszerezhetjük a BGc35584 kuponkóddal, mindössze 15 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, szállítási költséggel együtt. Remek karácsonyi ajándék lehet belőle, de magunkat is meglephetjük vele, főleg, ha szoktunk néha sportolni.

hirdetés