hirdetés

A Geekbuyingon most olcsón vehetünk laptopot és tabletet

hír
A Geekbuyingon most olcsón vehetünk laptopot és tabletet 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-05-27

A Geekbuyingon időről időre kinéznek egy termékkategóriát, aminek a termékeit durván leárazzák. Ez azért jó, mert így jó eséllyel mindenki megtalálja a számára kedvező akciókat. Most a laptopokra, illetve tabletekre esett a marketinges csapat választása, szóval, ha valaki ilyenben gondolkodik már egy ideje, annak érdemes egy pillantást vetni a választékra, amit az oldalukon kínálnak. Mi is kiemeltünk nektek pár terméket, amit most különösen megéri megvásárolni a hozzá szerzett kuponokkal.

KUU Flexones Yoga Laptop

A jóga szó a laptopokkal kapcsolatban általában csak egyet jelenthet, mégpedig azt, hogy teljesen át lehet fordítani a kijelzőt a felhasználás jellegétől függően. Ez nagyon hasznos tud lenni, mert van mikor az ágyban filmet nézve, vagy olvasva elég egy tablet, viszont a munkához, vagy tanuláshoz nem árt, ha rendelkezésre áll egy fizikai billentyűzet is, azon mégiscsak könnyebb sokat gépelni.

A KUU eszköze méreteiben és belső tulajdonságaiban egy teljesértékű laptop, hiszen a kijelzője 14 colos és az Intel i3-1115G4-es jelű processzora ketyeg benne 8 GB memória, és egy 512 GB-os SSD társaságában. Ugyan dedikált videókártyája nincs, de az jó eséllyel nem is fog hiányozni. A háza teljesen fém és igen karcsú, biztos a sok jógától. De komolyra fordítva a szót, a vastagsága mindössze 16,6 mm, és a súlya a különleges kialakítás ellenére is csak 1,4 kg. Az akkumulátor kapacitása 45,6 Wh, ami nagyjából 5-6 órányi videó lejátszására elegendő.

A remek laptop ára most igazán kedvező, egészen pontosan 179 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a 6DTWCBPY  kuponkód használata esetén. A termék európai raktárból érkezik, és ebben az árban a szállítás és az áfa is benne van.

KUU Upad

A KUU Upad impozáns megjelenésű, fém házat kapott, kijelzőjének mérete 11 col. A lelke a UNISOC T618 processzora, ami mellé 4 gigabájt RAM-ot és 64 GB tárhelyet kapott, ez utóbbi micro SD kártyával tovább bővíthető. Az Android 11-es változata fut rajta, így a legújabb játékokkal is alkalmazásokkal is elboldogul. SIM kártyát is fogad, így hívások indítására is használható, illetve nem kell folyton WiFi-t keresni a netezéshez. A vastagsága csak 9,3 mm és a súlya is csak 541 gramm, amiben már benne van a 7300 mAh-s beépített aksi is, ami 7 óra netezésre, illetve 24 órányi beszélgetésre teszi képessé.

A KUU Upad ára 72 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a 6DTUCVXP  kuponkód beütése után, ez is európai raktárból érkezik, ingyenes szállítással, és ennek az ára is tartalmazza az áfát.

hirdetés