hirdetés

A Geekbuyingon már most pörögnek a 11.11-es akciók

Elindult az Early Access

hír
A Geekbuyingon már most pörögnek a 11.11-es akciók 1
írta: hajas
2021-11-02

Nincs mese, nyakunkon az idei 11.11-es őrület, amire minden kínai webshop gőzerővel készül. A „régi motoros Kínából rendelők” már tudhatják, hogy ilyenkor mindent beleadnak a kínaiak, hatalmas akciók, kedvezmények és kuponáradat vár a vásárlókra. A Geekbuyingon már el is indult a bemelegítés, én pedig összeszedtem a legfontosabb tudnivalókat, na meg persze néhány ajánlatot is hoztam nektek.

Most pedig következzenek a mai nap ajánlatai.

Eleglide M1 Plus

Az általunk már tesztelt Eleglide M1 továbbfejlesztett változata az M1 Plus nevet kapta, rengeteg dolog közös bennük. A „butább” verzióval nagyon meg voltunk elégedve, így szinte biztos vagyok benne, hogy a Plus változat is sokaknak fog tetszeni. Az elektromos kerékpár 27,5 colos kerekekkel rendelkezik, ami a hagyományos felnőtt biciklik standard mérete. Hatalmas, 12,5 Ah-s akkumulátorral látták el, így rásegítéses üzemmódban akár 100 kilométert is megtehettek. 250 wattos motor gondoskodik a hajtásról, ami akár 25 km/órás sebességre is képes felgyorsítani a járgányt. 21 sebességes Shimano váltóval látták el, ami nagyban elősegíti a kényelmes tekerést, a komfortot pedig tovább fokozza a teleszkóp, a biztonságotokról pedig tárcsafékek és LED világítás gondoskodnak. Ha használjátok a GKB786S kuponkódot, akkor 267 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron vásárolhatjátok meg EU raktárból, ingyenes szállítással, sőt, most egy ajándék Xiaomi hátizsákot is kaptok a rendelésetek mellé.

ACGAM T02P

A hideg időben nem sok embernek van kedve kimozdulni a lakásból, viszont a mozgás elengedhetetlen. Erre a problémára nyújt megoldást az ACGAM T02P, melynek segítségével otthon is sportolhattok. A kényelmes tárolás érdekében a kapaszkodót lehajthatjátok, így könnyedén tárolhatjátok, akár az ágy alatt is. Lehajtva egyébként korlátozza is a sebességet, ebben az esetben maximum 6 km/órával tudtok sétálni, de ha futni szeretnétek, akkor fel kell hajtanotok a kapaszkodót, így már 12 km/órás tempó is elérhető.

futófelület 5 rétegből áll, amiből a legfelső réteg csúszásmentes, gumírozott anyagból készült. A készülék tetején találjátok a LED kijelzőt, ami mutatja az eltelt időt, az elégetett kalóriákat, a megtett távot, valamint az aktuális sebességet, vezérelni pedig a mellékelt távirányítóval tudjátok. Ha használjátok az ACGAMT02P kuponkódot, akkor 95 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron tudjátok megrendelni, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

Artillery Sidewinder X2

Az idén harmadik születésnapját betöltő Artillery egyik legújabb 3D nyomtatója a Sidewinder X2 nevet kapta. A 300×300 milliméteres, automata szintezésű edzett üvegasztal 2 perc alatt 110 Celsius-fokra hevíthető, és akár egy 400 milliméter magas munkadarab is elkészíthető a géppel. Ha nyomtatás közben áramszünet lenne, vagy esetleg elfogyna a filament, akkor sincs gond, hiszen képes onnan folytatni a munkát, ahol az félbemaradt. Vezérelni a készülék oldalán található érintőképernyővel tudjátok, ami 45 fokos szögben van megdöntve, így kényelmesen használhatjátok. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a GKBART01 kuponkódot, akkor 121 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

GameSir X2

Ha szerettek a mobilotokon játszani, akkor a GameSir X2 egy remek kiegészítő lesz számotokra. A készülékbe bele tudjátok pattintatni a mobilotokat, melynek hossza maximum 173 milliméter lehet. Ha ez megvan, akkor sikerült egy kézikonzollá változtatnotok a telótokat. A készüléket Type-C csatlakozóval köthetitek rá a telefonotokra, így androidos készülékekkel kompatibilis, de az iPhone tulajdonosoknak sem kell lemondania a készülékről, hiszen Bluetooth-os kiadás is létezik belőle.szellőzésre is odafigyelt a gyártó, így csak nagyon kis felületen érintkezik a kütyü a mobilotokkal, nem kell aggódnotok a túlmelegedés miatt. 500 mAh-s akkuval vértezték fel, tehát hosszú órákon keresztül csapathatjátok a kedvenc játékaitokkal. A Bluetooth-os kiadás 18 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető, míg a Type-C-s változat a 615XVSLF kuponkóddal 20 800 forintos áron vásárolható meg.

Anbernic RG351V és RG351P kézikonzolok

 

 

NévLinkKijelzőméretÜzemidő TárhelyBővíthető SD kártyávalKuponÁr
Anbernic RG351V3,5″6 óra128 GB igen, 256 GB-ig 6161HHIR34 800 Ft
Anbernic RG351P 3,5″ 8 óra64 GBigen, 256 GB-ig5HINXDXY27 000 Ft

hirdetés