hirdetés

A Geekbuyingon elképesztő jó áron a Xiaomi Pad 6 tablet

hír
A Geekbuyingon elképesztő jó áron a Xiaomi Pad 6 tablet 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-07-25

A Xiaomi még áprilisban mutatta be a legújabb tableteit, a Pad 6-ot és a Pad 6 Prót, amiket csak most, ebben a hónapban kezdtek el Európában forgalmazni. Ráadásul itthon még csak nagyon kevés helyen kapható, ott is elég drágán. A Geekbuying viszont segít rajtunk, mert náluk elérhető mindkét verzió, ráadásul nagyon kedvező áron. Ugyan ezek kínai verziós tabletek, de nem gond, mert angol nyelv alapból van rajtuk, a netre csatlakozva pedig pár kattintással lehet magyar nyelvet is letölteni rá.

A fotószenzorok terén is akad némi eltérés. A Pad 6 Pro büszkélkedhet egy 50 megapixeles fő kamerával és egy innovatív 20 megapixeles előlapival, mely automatikusan követi a felhasználót a videóhívások során. A Pad 6 esetében a hátoldali kamera 13 MP-es, az előlapi pedig 8 MP-es, így a fotózásban kissé elmarad. Hangzás terén sem szenvedünk hiányt a Xiaomi táblagépeivel, hiszen mindkét modellt négy hangszóróval látták el, és a Dolby Atmos támogatás is garantálja a lenyűgöző zenei és hangzási élményt.

A Xiaomi Pad 6 és Pad 6 Pro készülékek fekete, kék és pezsgőarany színben érhetők el. A hivatalos európai árai szerint a Pad 6 399 eurótól kezdődik és az még csak a 6/128 GB-os verzió, a Pro verzióról pedig még hír sincsen. Ezért nagyon jó, hogy Geekbuyingról igazán jó áron rendelhetők ezek a tabletek. A Xiaomi Pad 6 8/128 GB-os verziója már 133 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a 7ZKBGNUK  kuponkóddal, de a 8/256 GB-os verzió is csak 157 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A Pro verzióból a 8/128 GB-os variáns a 7ARBPSHE  kuponkóddal 163 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, a 12/256 GB-os pedig a 7ARBXCYP kuponnal vihető 197 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés