hirdetés

A Geekbuyingnál az elektromos járműveké a főszerep

Mindegyik mellé jár kupon is

hír
A Geekbuyingnál az elektromos járműveké a főszerep 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2022-11-30

Három elektromos jármű került a mai válogatásba, az egyik megdöbbentően jól imitál egy naked kismotort, a másik kettő pedig két érdekes elektromos roller. A Geekbuying a szokásos feltételekkel – ingyenes szállítás és EU raktár – szállítja ki a kétkerekűeket.

A kerekei 20 colos átmérővel rendelkeznek, a szélességük 4 inch, mert ez kell a fatbike-os életérzéshez. Szintén zseniálisan oldották meg a világítást, hátul a megszokott piros lámpa, elöl azonban egy kör alakú fényszóró, ami kavicsfelverődés elleni rácsot is kapott, pont, mint a katonai vagy terepmotorok esetében. Nekem nagyon bejön a forma, és a műszaki tartalom is rendben van, ha nektek is tetszik, akkor az NNNAFFBF699 kuponkóddal 357 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért hazavihetitek.

ENGWE S6 off road roller – Terepre teremtve

Az ENGWE eddig inkább elektromos bringáiról volt ismert, de rollert is tudnak ám gyártani. Egyből egy off road, vagyis egy terepre való géppel jelentkeztek, aminek a teljesítménye 500 W – 700 W-os csúccsal -, ez a kraft a 10 colos bütykös gumik segítségével jut a betonra, akarom mondani a földútra. A motor akár 45 km/óra tempóval repíti a járművet, akár 60 kilométeres távon, amiben egy 15,6 Ah-s, 48 V-os akkumulátor segít. Ha viszont valami igazán speciálist kellene kiemelnem, akkor az a kényelem.

Elöl és hátul is lengéscsillapítók mentesítik az utast a rázkódásoktól, de még az ülés alatt is van egy „rugós tag”, ami csökkenti a kilengéseket. Igen, jól olvastátok, ezen a rolleren ülni is lehet, nemcsak állni. Sőt, a kormány lecsukható, az ülés pedig kihúzható a csőből, így akár egy autó csomagtartójába is betehető a szerkezet. Igaz, nem olyan könnyen, hiszen 25 kilogrammot nyom a jármű. További érdekesség, hogy a megállásról két tárcsafék gondoskodik, illetve a kormány magassága is állítható. Ha szeretnétek egy kicsit terepezni, akkor az ENGWE S6-ot az NNNENGWES6 kuponnal 212 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kivihetitek haza.

AOVOPRO M365 Pro – Na vajon honnan jött a név?

A roller le sem tagadhatná, hogy a Xiaomit koppintja, már csak azért sem, mert a nevében is benne van a leghíresebb kínai rollergyártó egyik típusának a megjelölése. A kinézete meg szinte ugyanaz, és hát a műszaki paraméterei is nagyon hasonlóak. 350 W-os motor, 8,5 inch-es kerekek, 10,5 Ah-s akkumulátor, 25 km/órás végsebesség, ezek nagyjából a sztenderd pálcika roller adatok. Ekkora akkuval a gyári hatótáv állítólag 35 kilométer, de ez a „hiszi a piszi” kategóriája. A fékrendszert is a Xiaomi logikája szerint szerelték fel, elöl a motor, hátul tárcsa lassít, és természetesen ez is képes applikációhoz csatlakozni. A hordozhatóságot a lecsukható kormány és az alacsony tömeg – 12,5 kg – szavatolja. Összességében hogy melyiket veszitek, azt leginkább az ár dönti majd el, az NNNAOVO11 kóddal  100 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ami jóval a Xiaomi Mi Electric Scooter széria termékeinek ára alatt marad.

hirdetés