hirdetés

A Geekbuying még tovább erősít a szülinapi akciójában

Két Roborock termék is jelentős kedvezménnyel rendelhető

hír
A Geekbuying még tovább erősít a szülinapi akciójában 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-06-15

Várható volt, hogy ahogy haladunk előre az időben a Geekbuying születésnapján, egyre jobban kezdenek bedurvulni a dolgok. Most épp egy 48 órás mega leárazás van soron, aminek keretében 24 termék árát vitték le elég mélyre. Található a listában elektromos bringa, 3D nyomtató, mini PC, tablet, takarítóeszköz, meg még sok minden más is, érdemes ránézni a listára, hátha pont a listán szereplő termékek valamelyikével szemeztetek már egy ideje. Mi elsőre a Roborock Q7 Max árán dobtunk egy hátast, ami most nagyon olcsón rendelhető náluk, ha már Roborock, akkor a cég állóporszívója, a Dyad is jóáras jelenleg.

A Roborock Q7 Max egy nagyon jól sikerült porszívó lett, rengeteg hasznos funkcióval, erős szívóerővel, olyan extrákkal, mint a 3D alaprajzkészítés. Az ára ennek megfelelően általában magasabb, mint az elődé, de most a szülinapi akció keretében nagyon jó áron szerezhető be, ha használjátok a GKB10TH3  kódot, akkor 123 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba, kerül ingyenes szállítással és EU raktárból.

Roborock Dyad

A Roborock Dyad eltér a gyártó többi készülékétől, hiszen ez egy álló kialakítású, 2 az 1-ben, száraz-nedves porszívó. Az 5,1 kilogrammos készülék egyszerre tud felmosni és porszívózni is A szívófején összesen 3 darab hengerkefe található, elöl 1 és hátul 2, melyek hatékonyan tisztítják a padlót. Ezeket a gép takarítás közben folyamatosan tisztítja, melyhez a folyadékot a 850 milliliteres tartályából adagolja, a koszos vizet pedig egy külön erre a célra kialakított , 0,62 literes szennyvíztartályába gyűjti. Ez hatalmas előny a hagyományos felmosókkal szemben, hiszen jóval gyorsabban és kényelmesebben takaríthattok, nem kell állandóan vízbe mártani és kicsavarni a fejét, plusz a padló is szinte teljesen száraz lesz, miután végighaladtatok rajta.

A Dyad ráadásul okosan végzi a takarítást, mivel a fején található szenzor segítségével felméri a padló állapotát, így annak szennyezettségétől függően szabályozza a víz adagolását és a szívóerő intenzitását. Az aktuális üzemmódot és a készülékkel kapcsolatos információkat, mint például az akku töltöttsége, a kijelzőről leolvashatjátok. Egy töltéssel akár 280 négyzetmétert is kitakaríthattok vele, a dokkolóállomásán pedig egy gombnyomásra beindul az öntisztító funkció, így nektek már csak a koszos vizet kell kiöntenetek a takarítás után.

A készülékért most csak 111 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, ha beütitek az NNNGUN20MG  kuponkódot, ebben az árban már az áfa és a szállítás is benne van, a Geekbuying jó szokásához híven EU raktárból küldi a terméket.

hirdetés