hirdetés

Mától akciós bicajok és ajándékok várnak

Elindult az őszi bicikli vásár

hír
Mától akciós bicajok és ajándékok várnak 1

Forrás: GearBerry

írta: Bagi
2023-09-22

A GearBerryn őszi szuper kiárusítást hirdettek Fafrees és Engwe biciklikre, az akció szeptember 22-től október 22-ig tart. Akár 400 dollár kedvezménnyel vásárolhattok, és ajándékkal is meglepnek titeket. A Fafrees bringákhoz 100 dollár értékben egy kis meglepetést kaptok, a csomag tartalmaz egy kerékpáros táskát és egy bicikli zárat is. A bicó tartozékokra 10 százalák engedmény jár, amit a pénztárnál automatikusan érvényesítenek. Mért is éri meg a Gearberryn vásárolni? Mert európai raktárból, gyorsan és ingyenesen szállítanak, és az árak tartalmazzák az adókat is.

Számos Engwe és Fafrees bicajt vehettek meg most olcsóbban, a Fafrees modellekhez járó ajándékok is vonzók. Ha most nincs szükségetek új kétkerekűre, akkor is érdemes körülnézni a tartozékok között, hiszen azokat is 10 százalék kedvezménnyel vehetitek meg. Keressétek fel az akciós oldalt, és böngésszetek szabadon, de addig is figyelmetekbe ajánlunk néhány szuper bringát.

Forrás: GearBerry

A GerryBerryn használjátok a GBMaster100  kupont, így 618 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért kapjátok meg, és kaptok hozzá ajándékba biciklis táskát és zárat is.

Fafrees F20 Max

Ez a 20 colos bringa 500 wattos kefenélküli motort kapott, a nyomaték 54 Nm, ami 25 km/h maximális sebességet tesz lehetővé. Ez a modell szerencsére a combosabb Samsung cellás aksit kapta, 48V-os 22,5Ah kapacitású, ami akár 100 km megtételére elegendő kraftot biztosít. Létezik belőle 18Ah-s verzió is, a hatótáv ezesetben 85km. A 4 hüvelyk vastagságú gumiabroncsok jól használhatók a legkülönbözőbb útviszonyok között is, mehettek aszfalton, kavicsos utakon, homokban, de a sár és a hó sem fog ki rajtuk. Az első és hátsó lámpák, valamint a tárcsafékek gondoskodnak a biztonságos közlekedésről.

A Shimano 7 sebességes váltó megkönnyíti a tekerést, ha nem használjátok az elektromotor segítségét. A bringa első és hátsó lengéscsillapítókat is kapott, ami sokkal kényelmesebbé teszi számotokra az utazást. Egy nagyméretű LCD kijelzőn követhetitek a menetadatokat, például az aktuális sebességet és az akkumulátor állapotát. A különböző használati módok között is válthattok, választhattok séta módot is, amivel könnyebben tolhatjátok magatok mellett a biciklit. Nagyon kicsire össze tudjátok csukni, így könnyen szállítható, és ideális nyaraláshoz és ingázáshoz is. Felszerelték csomagtartókkal és sárvédőkkel is, ezek igen hasznosak a hétköznapi használat során.

A GearBerry 502 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért adja, európai raktárból küldik ki. Természetesen ehhez is jár az ajándék biciklis táska és zár.

hirdetés