hirdetés

A GadgetPlus, a feltörekvő shop különleges cuccokkal hódít

Fülhallgatók és egy kondenzátoros bikázós a terítéken

hír
A GadgetPlus, a feltörekvő shop különleges cuccokkal hódít 1

Forrás: GadgetPlus.com

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-10-29

Az Mu6 – ami gondolom a Musix vagyis a Music szójátékkal köthető össze – egy feltörekvő márka, amit a GadgetPlus oldala forgalmaz, és amelyik mindenféle különleges termékkel próbálja meghódítani a vásárlóközönség szívét, míg az AutoWit egy autós kiegészítőket gyártó cég. A mai felhozatalba egy csontrezgéses, egy 3D térhangzásra képes fülhallgató és egy olyan „power bank” került, ami akár 5 literes, benzines gépjárműveket is képes beindítani. A felsorolt termékekre egységesen alkalmazható a myvipon50  kuponkód, ami megfelezi az árakat, míg a szállítás a termékekre ingyenes, a cuccok EU raktárból érkeznek, így már nem kell a vámolással vacakolnotok. Fizetni többféle módon lehet, mi a PayPal szolgáltatását javasoljuk.

Mu6 Lifelike 2 3D fülhallgató – Az előző ellentéte

Az Mu6 Lifelike 2 egy olyan speciális fülhallgató, aminek a felső részén több mikrofon is található, és képes a hangot 3D-ben is felvenni egy mobiltelefon segítségével. Ez egyben azt is jelenti, hogy az elkészülő anyagokban a zene forrása nagyjából onnan fog szólni, ahol az a valóságban is volt, nemcsak sima sztereóban. Ez azért speciális dolog, mert a tipikus videós és hangalapú tartalmak csak két pontból szólnak, vagyis nem képesek térhatást megvalósítani, ellentétben a Lifelike 2-vel, ami tulajdonképpen ezt imitálja a mikrofonjai segítségével. Ez így leírva kicsit fura, de a lenti videó remekül elmagyarázza, miről is van szó.

Mire jó ez az egész? Elsősorban olyan videók készítésére, ahol nagyon fontos, hogy térhatású hang jöjjön létre. Vagyis mindenféle élő adás közben, zene készítésekor vagy bármikor, amikor erre van szükség. Példaként említik még az ASMR-t, ami egy fajta fura, halk hangok összessége – például suttogás –, és vannak olyanok, akik nagyon szeretnek ilyesmit hallgatni. Természetesen a Mu6 Lifelike 2 sima agybadugós fülhallgatóként is használható, nemcsak felvevő berendezésként. Az érdekes, bár inkább rétegterméknek nevezhető eszközért a myvipon50  kuponnal 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek.

Autowit SuperCap 2 Lite autós bikázó – Kihúz a bajból

Minden gépjárműben van egy akkumulátor, ami árammal látja el az elektromos berendezéseket. Ennek a feszültségét viszonylag ritkán nézegetjük – bár például egyes szivargyújtós töltők és FM transzmitterek kijelzik –, ezért egyrészt az életkora előrehaladtával veszít a kapacitásából és a leadott teljesítményből is, és hát egy felkapcsolva felejtett lámpa is mozgásképtelenné teheti autótokat. Erre megoldás egy bika kábel, de ennek használatához kellene egy másik gépjármű is. Mi tehát az alternatíva? Egy olyan power bank, amiről be lehet bikázni az autót, más segítsége nélkül is.

Az Autowit terméke valójában nem is egy power bank, hiszen nem akkumulátorokból, hanem szuperkondenzátorokból áll, ami több szempontból is jó. Egyrészt sokkal lassabban megy tönkre mint egy Li-ion akku, 10 évnél is hosszabb lehet az élettartama, nem érzékeny a hőmérsékletváltozásokra – ezért szokták ezt a megoldást autós kamerákban is használni –, illetve nem kell előre feltölteni, mint a hagyományos power bankokat. Ez az, amit mindenki el szokott felejteni, aztán amikor lemerül az akku, nincs honnan feltölteni a bikázót. A szuperkapacitoros megoldáshoz viszont elég neki egy kis töltést adni a bebikázandó, gyenge akkumulátorról. A leírás szerint benzines autókat 5 literes, míg dízeleket 3 literes lökettérfogatig képes beindítani, ami lefedi az autók 90%-át. Szerintem minden autósnak kell egy ilyen, a myvipon50  kuponnal 32 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg is rendelhettek egyet.

hirdetés