hirdetés

A fülhallgató, amivel bárhol tudtok normálisan telefonálni

Az Elevoc Clear hihetetlen technológiát használ

hír
A fülhallgató, amivel bárhol tudtok normálisan telefonálni 1
írta: Atika
2021-09-09

Az Indiegogón megjelent Clear fantázianevet viselő Elevoc fülhallgató óriási menetelésbe kezdett, ugyanis már az első nap több, mint 40 000 dollárt szedett össze. A népszerűsége egyáltalán nem a hype-ból fakad, már többen le tudták tesztelni a terméket, és mindenki meglepődött a képességein. A super early bird szinten már kifogyóban a készlet, de a 20 500 forintos early bird áron még bárki megrendelheti ezt az újdonságot.

A Vocplus egy mesterséges intelligenciával felvértezett algoritmus, ami segít kiszűrni a környezeti zajokat, ezzel sokkal tisztábbá téve a kimenő hangokat,

így egy telefonbeszélgetés során sokkal tisztábban és érthetőbben hallhatnak minket. Ez egy ENC (environmental noise cancellation – környezeti zajszűrés) technológia, amivel sokkal jobb zajszűrést értek el, mint mondjuk az Apple a már említett AirPods Pro esetében. Elmagyarázni nehéz, viszont az alábbi videóban meghallgathatjátok miről is van szó.

Az egyelőre csak fekete színben kapható Elevoc Clear tényleg lenyűgöző munkát végez, ha ki akarjuk zárni a külvilág zajait, és zavartalanul szeretnénk telefonálni. Azt viszont ne higgyük, hogy a fülhallgató kizárólag ennyit tud nyújtani. A tesztek alapján a 10 mm-es dinamikus driverek kiválóan teszik a dolgukat, külön kiemelték, hogy nagyon jól szólnak a mélyek, így valószínűleg ez a termék is inkább az elektronikus zene kedvelőinek fog tetszeni.

A füleseken keresztüli vezérlést érintésérzékeny felülettel oldották meg, tehát nem kell feltolnunk az agyunkig a bogyókat, ha zenét szeretnénk váltani, hívást fogadnánk vagy átállítanánk a zajkioltás módját.

A TWS fülhallgatók egyik legnagyobb átka az üzemidő szokott lenni, de itt emiatt sem kell aggódni. A bogyók 5 órán át képesek működni bekapcsolt ANC-vel, 6 órát pedig ezt kikapcsolva. A töltőbölcső 600 mAh-s akkumulátort kapott, amivel 25-30 órára elég energiát tárol, attól függően, milyen módban használjuk a fülhallgatót.

Az Elevoc Cleart jelenleg az Indiegogo kampányán keresztül lehet megrendelni. Ha szerencsétek van, akkor még jut a super early bird szinten pár darab, így 17 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a tiétek lehet, de ha lemaradtok róla, akkor sem kell búsulni, mert az early bird ára is csak 20 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., amennyit még így is megér. Mi is ki fogjuk próbálni a terméket, már alig várjuk, hogy megérkezzen.

hirdetés