hirdetés

A Fnirsi lézeres távolságmérője appos támogatást is kapott

Mindent mér

hír
A Fnirsi lézeres távolságmérője appos támogatást is kapott 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-05-17

A Fnirsi olyan lézeres távolságmérőt villantott, ami nemcsak arra jó, hogy egy kattintással megtudjuk egy adott táv pontos hosszát, hanem még okostelefonos appal is összeköthető, és ott még egy rakás funkció elérhető. A legjobb benne az, hogy fényképekre lehet a mért távokat beszúrni, így pedig akár egy egész lakás felmérhető.

A termék hivatalos weboldala sajnos csak kínaiul elérhető, de így is lehet rajta érdekességet találni. Ott azt állítják, hogy megy Mi Home alkalmazással is, ami a Xiaomi okoseszközöket tömöríti, ami nagyon jó, ha igaz, de azért ez Magyarországon nem 100%, hogy tényleg működik. Mindenesetre a Fnirsi appal biztos megy, és az a lényeg.

A kütyüt nagyon jó áron lehet megrendelni, ezzel szemben a hazai kínálat nagyjából ennyiért a legegyszerűbb darabokat adja. Ez a modell 12 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ebben benne van a szállítási költség is.

hirdetés