hirdetés

A Flyhal Q901 RC autó lesz a gyerekek új kedvence

Igazi gépszörny 62 km/h végsebességgel

hír
A Flyhal Q901 RC autó lesz a gyerekek új kedvence 1
írta: molcsa
2021-11-10

A „távirányítós autózás” sosem megy ki a divatból a gyerekek körében, de a Flyhal Q901-et valószínűleg az apukák is el fogják kérni egy körre, ugyanis 62 km/h csúcsebességre képes. Ezt a modellt is elérte a 11.11 leárazás, a BGHU1203 kuponkóddal 13 500 Ft-ért elhozható lengyel raktárból, áfamentesen, pár napos szállítási határidővel.

A Q901 egy 1/16 arányú monster truck, brushless, azaz szénkefe nélküli motorokkal, így nyers erőnek és nyomatéknak biztosan nem lesz híján. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 62 km/h-s végsebesség, ami egészen elképesztő érték. Épp ezért csak óvatosan tessék vele az utcán krúzolni, ez a gép leginkább terepre való. Egy darab 1000 mAh-s, 7,4 V-os aksi jár az alapcsomaghoz, ezzel kb. 20 perc üzemidőre számíthatunk, a töltési idő 3 óra. A klasszikus RC távirányító 3 db AAA elemmel működik (nem a csomag része), 60-80 méter hatótávval rendelkezik, és finomhangolható a gázadás és a kanyarodás érzékenysége is.

Független felfüggesztést kapott minden kerék és hidraulikus lengéscsillapítót is szereltek minden oldalra, így a legdurvább terepviszonyok mellett is stabil marad, ebben segít a leszedhető hátsó támaszkerék is. A sajtóanyag szerint még a 45 fokos emelkedőket is képes megmászni az 1,7 kilós gépszörny, úgyhogy csak felelősségteljes sofőröknek adjátok a kezébe a távirányítót. A Q901 a BGHU1203 kuponkóddal 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg lengyel raktárból, áfamentesen, ingyenes és gyors szállítással.

hirdetés