hirdetés

A filléres Laxihub kamera vihető olcsón

Kétirányú kommunikációra is alkalmas

hír
A filléres Laxihub kamera vihető olcsón 1

Forrás: Aliexpress

Don Kartács
írta: Don Kartács
2023-11-17

Az Aliexpress terméklapján mindenféle kialakítású és tudású Laxihub kamera vihető olcsón. Van itt 720 és 1080p-s darab is, mindegyik WiFi-s így appból monitorozhatjátok a látottakat, sőt a legtöbb kétirányú kommunikációra is képes, így akár bébiőrként is használható. Az árak valahol 6000 és 10 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül szólnak, ez utóbbi összegben már SD kártya is van. Az árakat az automatikus spend&save kedvezménnyel és coinokkal értük el és már tartalmazzák az 1,2 USD-s szállítási költséget is.

Szintén fontos tulajdonságuk, hogy kicsik, falra szerelhetők és könnyű őket elrejteni,

így biztonsági okokból is érdemes ilyet beszereznetek. Sőt, én egyből kettőt rendelnék és szerelném fel két helyre, hogyha az egyiket leszedik, azt a másik kamera szépen felvegye. Ez azért is lényeges, mert ezek fix kamerák, forgatni nem lehet őket, így a látószögük is fix. Az IN-1 névvel jelölt típusok 2K felbontásúak, míg az M1C-ből az egyik 720 a másik 1080p-s.

Az árak valahol 6000 és 10 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül szólnak, ez utóbbi összegben már SD kártya is van.  Érdemes őket átpörgetni és megnézni, hogy nektek specifikusan melyikre van szükségetek. Az árakat az automatikus spend&save kedvezménnyel és coinokkal értük el és már tartalmazzák az 1,2 USD-s szállítási költséget is.

hirdetés