hirdetés

A fény a sötétben

Yeelight okoslámpa

hír
A fény a sötétben 1
írta: Rolla
2019-09-12

A következő hónapokban még többet fog számítani, hogy milyen lámpa van a lakásotokban, hiszen akár már délután fél 5-kor sötét van. Ahhoz, hogy elkerüljétek a a vaksiskodást és a depressziót, érdemes mindenképp olyan lámpát beszerezni, aminek magas a fényereje és állíthatjátok a színhőmérsékletet is olyanra, ami megközelíti hőn szeretett napunkat. A Yeelight legújabb termékével ezek az elvárások gond nélkül kivitelezhetőek, sőt ehhez az ágyból sem kell kikelnetek az applikációjának köszönhetően.

Mennyi az annyi?

Lehet itt dobálózni a „nagyon fényes” meg „nagyon szép” jelzőkkel, de ennyiből eléggé nehéz megállapítani, hogy ez mit is jelent pontosan. Sokkal érzékletesebb példa, ha azt mondom, hogy az előző szériából a nagyobb verzió bevilágítja kollégám 20 négyzetméteres nappaliját viszonylag nagy magabiztossággal. A két lámpa nemcsak méretben, hanem egyéb értékekben is eltér egymástól. A lenti táblázatban a bal oldalon a kisebb, a jobb oldalon a nagyobb lámpa értékeit láthatjátok.

Az egyik leglényegesebb infó a színhőmérséklet, ami szerencsére elég széles skálán mozog, így a melegfehértől – amit hagyományosan 2700-3000 Kelvinnek tekintünk – a hideg, műtermi fényig kiválaszthatjátok a nektek legjobban tetsző változatot. A kisebb esetében még szélesebb a skála, de 5000 kelvintől már hidegfehérnek minősül a fény, így annyira nem nagy előny a 6500 Kelvines végállás.

A 32 centis 28 wattos, míg a 48 centis 32 wattos, továbbá a nagyobb értelemszerűen szélesebb területet világít be, így leginkább a szoba mérete lesz a döntő választáskor. Bár van még egy extra: az utóbbi kapható csillagos változatban is, ami gyerekszobában, de akár nappaliban is adhat egy kis pluszt a dizájnhoz. Az árakat tekintve pedig – mivel a héten jelent meg – ezért a kisebb 24 000, a nagyobb pedig 30 000 forintba kerül, és ha gyorsak vagytok, akkor még ajándékot is kaptok mellé, amit itt csekkolhattok.

hirdetés