hirdetés

A duál motoros Angwatt T1 roller egy igazi szörnyeteg

6000 W-os motorjával, 85 km/h-val simán lenyomja a kisebb motorokat

hír
A duál motoros Angwatt T1 roller egy igazi szörnyeteg 1

Forrás: Banggood

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-08-17

Egyet pislogsz és máris a megyehatáron találod magad olyan brutális erővel és olyan messzire száguldhatsz az Angwatt T1 rollerrel. 6000 wattos motort kapott, ami mivel duál motor, két 3000 wattos egységből áll, ezek mellé pedig egy méretes, 35 Ah-s akkut. Ez a teljesítmény 85 km/h végsebességre és akár 100 km-es hatótávra képes. Teszteltük is, persze csak komoly védőfelszerelésbe öltözve. RendeljKínait Sulifeszt keretén belül, most nagyon jó áron, 477 600 forintért rendelhető kuponnal. 

Mik teszik könnyen bevehetővé a hepe-hupás utakat? A hátsóállítható rugóstag, amit érdemes a saját súlyodhoz kalibrálni, mert a járgány akár 200 kg-ot is elbír. Az elöl található dupla, hidraulikus lengéscsillapító és egy dupla teleszkóp. Mindezekkel 11 colos terepgumikon gurul. A kormányra kapott egy méretes kijelzőt, amin a szokásos menetinformációkat látod, mint például az aktuális sebességet, sebességi módot, megtett távolságot, töltöttségi szintet és a lámpák állapotát. Azonban megbújik rajta még egy apró panel, amin például állíthatod a tempomatot.

Lámpákkal is rendesen telepakolták, kapott kis piros menetfényeket előre az óriási fényszórói mellé, illetve az oldalára

egy óriási ANGWATT T1 feliratot, aminek a fénye távirányítóval a végtelenségig variálható.

A futófényes indexei is kimerítik a „váó kategóriát”. Ezekkel az extrákkal csak az nem vesz észre az utakon, aki direkt nem akar.

Bár összecsukható, a 49 kg-os tömegét nem hiszem, hogy bárki is szívesen cipelgeti. A rendelt csomagodban találni fogsz egy szerszámos pakkot is, amiben mindent megtalálsz, amire szükséged van, dugókulcsoktól kezdve az imbuszkulcsokon át egészen a csavarkulcsokig háromféle készletet is. Hisz a tereprollereknél nagyon fontos a folyamatos karbantartás és a csavarok időnkénti meghúzása.

Az ANGWATT T1 most szuper áron rendelhető Banggoodról a RendKinai894  kuponkódunkkal, így a végösszeg 477 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).. A szállítás is ingyenes és villámgyors lesz.

Ha a cikk olvasása után sem vagy biztos a választásodban és megnéznél más rollereket is, akkor érdemes körbenézned a RendeljKínait Sulifeszten, hiszen szuper ajánlatokkal várunk számos kategóriában!

hirdetés