hirdetés

A Dreame legújabb robotja a víztartályát tölti újra

Egy kis változatosság

hír
A Dreame legújabb robotja a víztartályát tölti újra 1
írta: Atika
2022-01-20

A Dream Bot Z10 Próval bemutatta a takarítógépeket gyártó cég, hogy tud önürítős robotporszívót is készíteni, ami így jóval kevesebb törődést igényel, mint elődei. Most a Dreame Bot W10-zel emelték egy kicsit a tétet, ugyanis ez is önürítős modell lett, viszont ez már a víztartályát üríti és tölti újra automatikusan, ráadásul igen komoly felmosási képességekkel rendelkezik. A Goboo előrendelői akciójában jóval olcsóbban hozzájuthatunk az újdonsághoz, ráadásul még egy kis kupont is kaptunk, hogy még lejjebb tornázhassuk az árat.

Ha ez nem lenne elég, természetesen a jelenleg megszokott minden egyéb funkcióval is rendelkezik a Dreame W10. A LIDAR segítségével pontos térképet készít és navigál, az ultrahangos szenzorával pedig meg tudja állapítani, hogy szőnyegre ért, ilyenkor automatikusan megemeli a szívóteljesítményt, felmosó módban pedig fel sem hajt a szőnyegre, hogy ne vizezze azt össze. A maximális szívóereje 4000 Pa, ami elég extrém egy robotporszívótól, nem minden nap látunk ilyen teljesítményt. Az akkumulátora 6400 mAh-s, amivel 300 négyzetmétert tud egyszerre kitakarítani, de ha mégis lemerülne, akkor feltölti magát és ott folytatja a takarítást, ahol abbahagyta. A port a 450 ml-es portartályába gyűjti, amit könnyedén kivehetünk a testből és egy mozdulattal kiüríthető.

A Goboo spanyol raktárából mától előrendelhető Dreame Bot W10 egy elég drága robotporszívó, de képességeit tekintve ezen nem is nagyon lepődhetünk meg. Szerencsére az előrendelői akcióban az eredeti árnál jóval olcsóbban hozzájuthatunk. Ha most befizetünk egy 30 eurós – nagyjából 10 700 Ft – előleget, akkor február 11-én 9 órától a GBDM5 kupont is felhasználva további 279 400 forintot kell érte fizetnünk, így összesen nagyjából 290 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz a végösszeg. Ezért az árért egy modern, valóban felmosni képes robotot kapunk, spanyol raktárból és további költségektől sem kell tartanunk.

hirdetés